æggestokkene lave maligne potentiale tumorer behandling (pdqто): behandling [] -changes til dette resumé (07/09/2012)

PDQ kræft oplysninger resuméer gennemgås regelmæssigt og opdateret som nye oplysninger bliver tilgængelige. Dette afsnit beskriver de seneste ændringer af dette resumé på datoen ovenfor.

Har min æggestokkræft spredt; Skal jeg have begge mine æggestokke fjernet? Hvis det er tilfældet, vil jeg have hedeture; Hvor sikker er du, at alle af kræft er fjernet; Hvilken kemoterapi narkotika vil du anbefale? Har jeg har andre behandlingsmuligheder; Hvor længe skal jeg nødt til at gennemgå kemoterapi; Hvilke bivirkninger skal jeg kigge efter? Er der måder at minimere disse bivirkninger; Vil jeg brug for yderligere kirurgi; Skal jeg blive undersøgt for de BRCA-1 BRCA-2 mutationer? Hvad…

Opdateret iscenesættelse oplysninger for 2010 (citeret FIGO Udvalget om Gynækologisk onkologi og Edge et al. Som henvisninger 1 og 2, henholdsvis).

Dette resumé er skrevet og vedligeholdt af PDQ Adult Treatment Editorial Board, som er redaktionelt uafhængig af. Resuméet afspejler en uafhængig gennemgang af litteraturen og repræsenterer ikke en politisk erklæring eller NIH. Mere information om summariske politik og rolle PDQ redaktionelle Boards i at bevare PDQ resuméer kan findes på Om denne PDQ Resumé og PDQ ‘s Comprehensive Cancer Database sider.

Denne information er produceret og leveret af Nationa; Cance; Institute (). Oplysningerne i dette emne kan have ændret sig, siden den blev skrevet. For de mest aktuelle oplysninger, kontakt Nationa; Cance; Institut via internettet hjemmeside på http: /; cancer.gov eller ring 1-800-4-KRÆFT.

 Offentlig Information fra National Cancer Institute