behovet for biosikkerhed laboratorier

Introduktion

theernment Biodefense Research Plan

I det sidste århundrede, har medicinsk forskning ført til bedre sundhed og øget levealder hovedsagelig på grund af succes i forebyggelse og behandling af infektionssygdomme. Denne succes er kommet gennem brug af antibiotika og vacciner, forbedret hygiejne, og øget offentlig bevidsthed. Nye trusler mod sundheden løbende opstår naturligt, men som bakterier og virus udvikler sig, bliver transporteret til nye miljøer, eller udvikle resistens over for lægemidler og vacciner. Nogle velkendte eksempler på disse såkaldte nye eller genopståede infektioner omfatter HIV / AIDS, West Nile-virus, alvorlig akut respiratorisk syndrom (SARS), og årlige udbrud af influenza.

For at styre epidemier og beskytte folkesundheden, skal medicinske forskere hurtigt at identificere naturligt forekommende mikrober og derefter udvikle diagnostiske tests, behandlinger og vacciner til dem. Forberedelse til bioterrorisme-udsætning af en mikrobe i et samfund, hvor det ikke er en nuværende sundhedsproblem-opfordringer til de samme videnskabelige færdigheder og strategier.

Sikre tilstrækkelig forskningsfaciliteter

For mere end 50 år har theernment ført nationens medicinsk forskning indsats for at forstå, behandle og forebygge de mange smitsomme sygdomme, der truer flere hundrede millioner af mennesker verden over. Den theernment del af theernment ringens) budget modtaget hvert år fra Congress-støtter medicinsk forskning udført på theernment campus i Maryland, på Rocky Mountain Laboratories i Montana, og på universiteter og forskningscentre, primært landsdækkende, men også i udlandet. Fordelene ved denne forskning nå ud til personer i alle aldre over hele verden.

Biosikkerhed Lab Facility Byggeri Projekter

Fordi theernment har bred erfaring, ekspertise og succes med at udvikle medicinske redskaber til at bekæmpe smitsomme sygdomme, det nu også spiller en ledende rolle i nationens kamp mod bioterrorisme. Instituttet har i høj grad udvidet sine forskningsprogrammer at fremskynde udviklingen af ​​nye og forbedrede diagnostik, behandlinger og vacciner for at beskytte civile mod dødbringende smitsomme sygdomme, uanset om de opstår naturligt eller udsættes i miljøet.

Gennem en proces med omfattende eksperthøring, har theernment udviklet en strategisk plan for biodefense og nye smitsomme sygdomme forskning. Centrale elementer i planen omfatter følgende

Funktioner af Research planlagt til disse faciliteter

theernment endelige mål er at udvikle nye og bedre diagnostik, vacciner og behandlinger for sygdomme forårsaget af smitstoffer. kan kun udvikles Medicinske værktøjer som disse, dog med en solid forståelse af biologi af smitstoffer, uanset om de forekommer naturligt eller udsættes i miljøet. En sådan forskning kræver nogle gange arbejder med de faktiske mikrober eller deres toksiner. Denne forskning skal gennemføres i særlige biosikkerhed laboratorier og i overensstemmelse med de mange love, regler, politikker, og veletablerede retningslinjer thatern forskning på disse mikrober og design, ledelse og drift af disse laboratorier. Alle disse bestemmelser har til formål at beskytte ikke kun de lab arbejdere, men også det omgivende samfund mod utilsigtet eksponering for smitstoffer.

Den Biosikkerhed i Mikrobiologiske og Biomedical Laboratories retningslinjer angiver fire niveauer af sikkerhed og sikkerhed for laboratoriefaciliteter, hvor denne forskning vil finde sted. De generelle egenskaber ved biosikkerhed niveauer (ofte omtalt som BSL-2 til BSL-4) er opsummeret i tabel 1.

biosikkerhed Niveauer

Mange amerikanske institutioner og virksomheder med smitsom sygdom forskningsprogrammer har BSL-3 laboratorie suiter kræves for at udføre deres forskning. De fleste sådanne laboratorier, dog er små, dedikeret til særlige anvendelser, eller har behov for modernisering. Derudover nogle hospitaler har små laboratorium eller kliniske områder, der kan operere på dette niveau, herunder plads til isolering patienter mistænkt eller kendt for at have visse meget smitsomme sygdomme.

BSL-4 laboratorier har de strengeste sikkerhedskrav. Der er i øjeblikket kun fire operationelle BSL-4 laboratorium suiter i USA: på theernment i Atlanta; på USA Army Medical Research Institute for infektionssygdomme på Fort Detrick i Frederick, Maryland; på Southwest Foundation for Biomedical Research i San Antonio, Texas; og ved University of Texas i Galveston. Georgia State University i Atlanta har en lille BSL-3 / BSL-4 handskerum facilitet. Desuden findes der en lille BSL-4 facilitet på theernment campus i Bethesda, Maryland, men det er i øjeblikket kun anvendes på et BSL-3-niveau for forskning i vigtige nye smitsomme sygdomme.

Seneste naturlige og bioterror begivenheder, der involverer smitstoffer har gjort det meget klart, at der fra et strategisk nationalt perspektiv, en alvorlig mangel på BSL-3 og BSL-4 laboratorium rum eksisterer. Dette problem er veldokumenteret af Institute of Medicine, og det er gentagne gange blevet identificeret i theernment strategiske planlægningsproces. Således theernment forskning dagsorden for biodefense og nye smitsomme sygdomme omfatter planer om at opføre og renovere BSL-3 og BSL-4 laboratorier rundt om i landet. For at være mest effektiv, skal disse laboratorier være placeret, hvor etablerede hold af forskere, der allerede arbejder side om side på relaterede videnskabelige problemer.

theernment-finansieret forskning vil omfatte

theernment-finansieret forskning vil ikke indeholde

theernment Politikker vedrørende sikkerhed, publikation, og Hemmeligholdelse

Disse agenter

BSL-2 praksis plus

BSL-2 plus

Disse agenter

BSL-3 praksis plus

BSL-3 plus