dropfinger årsager, symptomer, behandlinger

David T. Derrer, M; den 23. april 2016

Senen er beskadiget, men ingen brud (knogle revner eller brud) er til stede; Senen sprænger med et lille brud forårsaget af kraft af skaden; Senen sprænger med en stor fraktur.

Smerter, ømhed og hævelse på yderste led umiddelbart efter injur; Hævelse og rødme hurtigt efter injur; Manglende evne til helt at udvide finger mens den stadig er i stand til at flytte det med hjælp

Almindeligt en atletisk skade, der opstår dropfinger når det yderste led af fingeren er såret. Basketball og baseball spillere rutinemæssigt oplever fastklemte fingre, men skaden kan opstå på grund af en knusende ulykke på jobbet eller endda på grund af et snit finger, mens du arbejder i køkkenet.

Med dropfinger, er senen på bagsiden af ​​fingeren (ikke håndfladen side) adskilt fra musklerne det forbinder.

Tre typer af skader er almindeligt forekommende

Mennesker med dropfinger kan forsinke søge lægehjælp – selvom de kan være i en stor smerte – simpelthen fordi de stadig kan bruge deres hånd; Symptomerne kan omfatte følgende

Tilkald straks læge til at vurdere skaden til at bestemme behovet for røntgenstråler og reparere eventuelle dybe nedskæringer. Lægen kan anbefale en aftale med en hånd kirurg til yderligere vurdering.

Din læge kan også fortælle dig at gå til en hospitalets skadestue for evaluering.

Røntgenstråler hjælpe lægen vide, om knoglen har en revne eller pause. Imaging undersøgelser kan også hjælpe lægen se nogen fremmedlegemer i snittet.

Mens du træner, bør du regne imellem …

Mens du træner, bør du regne imellem …

Hvis fingeren er skåret, rense snittet under rindende vand i nogle minutter. Så pak fingeren med rent gaze eller en ren klud. Påfør en moderat mængde pres for at hjælpe med at stoppe blødning; Anvend is til de sårede fingerled at reducere hævelse og ømhed. Wrap is i et håndklæde. Må ikke anvendes is direkte til din hud. En pose frosne grøntsager pakket ind i et håndklæde svarer pænt til hånden; Pas på ikke at skade fingeren endnu mere.