ernæring i kræftbehandling (pdqто): understøttende behandling [] -nutrition terapi i kræftbehandling

Screening og vurdering er gjort før kræftbehandling begynder, og vurdering fortsætter under behandlingen.

Denne komplementær og alternativ medicin (CAM) sammenfattende oplysninger giver et overblik over brugen af ​​cannabis og dets komponenter som en behandling for mennesker med kræft relaterede symptomer forårsaget af selve sygdommen eller dens behandling; Dette resumé indeholder følgende nøgle informationsaktiver; Cannabis er blevet anvendt til i tusinder af år medicinske formål; Ved føderale lovgivning, besiddelse af cannabis, også kendt som marihuana, er ulovligt i USA, men et stigende antal stater …

Vurdering kontrollerer ernæringsmæssige sundhedstilstand af patienten og hjælper med at beslutte, om ernæringsterapi er nødvendig for at rette et problem.

Screening og vurdering kan omfatte spørgsmål om følgende

En fysisk undersøgelse er også gjort til at kontrollere kroppen for den almene sundhed og sygdomstegn. Lægen vil kigge efter vægttab, fedt og muskler, og for væske oprustning i kroppen.

Finde og behandle ernæringsproblemer tidligt kan forbedre patientens prognose (chance for helbredelse).

Tidlig ernæring screening og vurdering hjælpe med at finde problemer, der kan påvirke, hvor godt patientens krop kan håndtere effekten af ​​kræftbehandling. Patienter, der er undervægtige eller underernæret måske ikke være i stand til at komme igennem behandling samt en velnæret patient. Finde og behandle ernæringsproblemer tidligt kan hjælpe patienten gevinst vægt eller forhindre vægttab, fald problemer med behandlingen, og hjælp opsving.

En sundhedspleje team af ernæring specialister vil fortsætte med at se for ernæringsproblemer.

Et ernæring support team vil kontrollere patientens ernæringsmæssige sundhed ofte under kræftbehandling og nyttiggørelse. Holdet kan omfatte følgende specialister

En patient, hvis religion ikke tillader at spise visse fødevarer kan ønsker at tale med en religiøs rådgiver om at lade disse fødevarer under kræftbehandlingen og nyttiggørelse.