ernæringsmæssige fordele ved majs

Intet siger sommer helt ligesom majs på kolber – måske på grund af veggie s klimatiske rødder. Forskerne mener folk i det centrale Mexico udviklede majs fra teosinte, en vild græs, mindst 7.000 år siden. Også kendt som majs, majs til sidst spredt nord til det sydvestlige USA og syd til Peru. Columbus købte majs fra indianerne i Amerika og bragte den tilbage til Spanien. Derfra bredte sig til Vesteuropa og med tiden, til resten af ​​res; majs produceres nu på alle kontinenter undtagen Antarktis.

I dag er mange sorter dyrkes, men de mest almindelige er flint, bule, sød og popcorn. Majs er nærende, leverer fiber, som hjælper med fordøjelsen, plus folat, thiamin, fosfor, vitamin C og magnesium (ca. 10% af den daglige værdi for hver). Og bare for sjov, før du bide i det cob på din næste grill, tage et nærmere kig: Den gennemsnitlige øre har 800 kerner, arrangeret i 16 rækker, med en streng af silke for hver kerne.

Grillet Corn Confetti Slaw

Gør 8 portioner

Ingredienser

6 kornaks

1 rød peber

2 jalapeño peber

madlavning spray

1 tsk olivenolie

1 bundt (omkring seks stilke) grønne løg, hakket

1 spsk frisk limesaft

2 spsk frisk timian eller hakket basilikum eller koriander

1 tsk salt

peber til smag

Kørselsvejledning

1. Forbered grill.

2. Shuck, vask og tør majs og frakke med madlavning spray. Vask peberfrugter, skive i kvarte, og pels med madlavning spray.

3. Placer majs og peberfrugter på grillen for omkring 10 til 15 minutter, vendte ofte, indtil majs er let gyldent.

4. Skær kerner fra majskolber og hak peberfrugter i størrelse ligner majs kerner.

5. Kombiner majs, peberfrugter, og de resterende ingredienser. Krydr med salt og peber og kaste godt. Chill i 1-2 timer.

6. Serveres kølet eller ved stuetemperatur på toppen af ​​grillet fisk, i bløde majs tortillas med kød eller fisk, som dip med bagte pita chips, eller som en farverig side parabol.

Per servering: 107 kalorier, 3 g protein, 24 g kulhydrat, 1 g fedt (0 g mættet fedt, 0 g transfedt), 0 mg kolesterol, 3 g fibre, 297 mg natrium. Kalorier fra fedt: 11%.

KILDER

Mad Reference: “A-majs-ing I.”

NutritionData: “Corn, sød, gul, kogte, kogt, drænet, uden salt.”

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Mens du træner, bør du regne imellem …