forberede din udnævnelse – galdegang kræft

Hvad du kan gøre

Forberedelse til en aftale

Hvis du har tegn og symptomer, der bekymrer dig, starte med at se din praktiserende læge. Hvis din læge har mistanke om du kan have galdegang kræft, kan du blive henvist til en læge, der har specialiseret sig i sygdomme i fordøjelseskanalen (gastroenterolog) eller til en læge, der har specialiseret sig i behandling af kræft (onkolog).

Fordi udnævnelser kan være kort, og fordi der er ofte en masse jord til at dække, er det en god ide at være godt forberedt. Her er nogle oplysninger for at hjælpe dig med at blive klar, og hvad de kan forvente fra din læge.

Din tid med din læge er begrænset, så forbereder en liste af spørgsmål vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid sammen. Liste dine spørgsmål fra vigtigst for mindst vigtigt i tilfælde tiden løber ud. For galdegang kræft, til nogle grundlæggende spørgsmål at spørge din læge

Ud over de spørgsmål, du har forberedt at spørge din læge, tøv ikke med at stille yderligere spørgsmål i løbet af din ansættelse.

Din læge vil sandsynligvis spørge dig en række spørgsmål. Være klar til at besvare dem, kan give mere tid senere til at omfatte andre punkter, du ønsker at løse. Din læge kan bede