forståelse GFR

forståelse GFR

Hvis du har en

En GFR på 60 eller højere er i det normale område .; En GFR under 60 kan betyde, at du har en nyresygdom .; En GFR på 15 eller lavere, kan betyde nyresvigt.

Det er vigtigt at kende din GFR, hvis du er i risiko for nyresygdom. En urintest vil også blive brugt til at kontrollere dine nyrer.

GFR er rapporteret som et tal.

Du kan ikke hæve din GFR, men du kan forsøge at holde det fra at gå lavere. Lær mere om hvad du kan gøre for at holde dine nyrer sundt.

En bemærkning om beregning GFR

Billedet nedenfor kan hjælpe dig med at forstå betydningen af ​​din GFR resultat. Husk, at disse oplysninger ikke må træde i stedet for at tale med din læge.

medicin, du skal tage; medicin til at holde sig væk fra; ændringer i din kost; andre livsstilsændringer; om din nyresygdom vil sandsynligvis blive værre; måder at behandle nyresvigt, og; hvis du skal begynde at forberede dialyse.

GFR på 60 eller højere *: Din nyrefunktion er i det normale område. Spørg din udbyder, når din GFR bør kontrolleres igen. Du har stadig brug for at få din urin tjekket for nyreskader.

GFR under 60: Dette kan betyde nyresygdom. Tal med din udbyder om behandling for at holde din nyre sundhed på dette niveau. Spørge om

GFR 15 eller lavere: Dette er normalt omtalt som nyresvigt. De fleste mennesker på dette tidspunkt kan have behov for dialyse eller en nyretransplantation. Tal med din udbyder om dine behandlingsmuligheder.

Hvis laboratoriet ikke liste dit GFR, kan din udbyder få det ved at indtaste din serumkreatinin resultat i vores GFR regnemaskiner. Hvis du har din serumkreatinin resultat og vælger at beregne GFR på egen hånd, skal du sørge for du taler med din udbyder om resultatet.

1 marts 2012