forstøvere: hjem og bærbare forstøvere til astma behandling

En forstøver skifter medicin fra en væske til en tåge, så den lettere kan inhaleres i lungerne. Forstøvere er særligt effektive i at levere astma medicin til spædbørn og små børn, og til alle, der har svært ved at bruge en astma inhalator.

Forstøvere kommer i hjemmet (bordplade) og bærbare modeller. Hjem forstøvere er større og skal sættes i en stikkontakt. Bærbare forstøvere køre på batterier – enten engangs eller genopladelige – eller kan sættes i en bils cigarettænder. Mindre, bærbare enheder er lidt større end et spil kort, så de kan transporteres i en pung, dokumentmappe, eller rygsæk, der skal bruges, når og hvor du har brug for dem.

For at opnå en forstøver, du har brug for en recept fra din læge, eller det kan dispenseres fra din børnelæge kontor. (Ofte er en vejrtrækning behandling administreres på lægens kontor.)

Hjem forstøvere varierer i pris, der spænder fra omkring $ 50 og op, plus udgifter til tilbehør.

Bærbare forstøvere normalt koste lidt mere end hjemme forstøvere. Begge er normalt dækket af den holdbare medicinsk udstyr portion sundhed forsikringspolicer. Men, vil de fleste forsikringsselskaber kræver, at du til at arbejde med en bestemt varigt medicinsk udstyr leverandør. Check med dit forsikringsselskab, før du køber eller lejer en forstøver til at sikre, at det vil blive dækket. Din læge bør være i stand til at hjælpe dig med disse arrangementer.

10 Værste Byer for astma

Tag vurderingen Astma at få personlig handlingsplan

da; Nat