fosfat supplement (oralt, parenteralt), før du bruger

allergier

Pediatric

Hvis du tager et kosttilskud uden recept, omhyggeligt læse og følge eventuelle forholdsregler på etiketten. For disse kosttilskud, bør betragtes følgende

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på lægemidler i denne gruppe eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Problemer hos børn er ikke blevet rapporteret med indtagelse af normale daglige anbefalede mængder. Imidlertid har brug af lavement, der indeholder fosfater i børn resulteret i høje blodniveauer af fosfor.

Problemer i ældre voksne er ikke blevet rapporteret med indtagelse af normale daglige anbefalede mængder.

Det er især vigtigt, at du modtager nok vitaminer og mineraler, når du bliver gravid, og at du fortsat får den rigtige mængde af vitaminer og mineraler i hele din graviditet. Den sunde vækst og udvikling af fosteret afhænger af en stabil forsyning af næringsstoffer fra moderen. idet store mængder af et kosttilskud i graviditeten, kan imidlertid være skadelig for moderen og / eller fosteret og bør undgås.

Det er især vigtigt, at du får den rigtige mængde af vitaminer og mineraler, så din baby også får de vitaminer og mineraler, der er nødvendige for at vokse ordentligt. Men under store mængder af et kosttilskud, mens ammer kan være skadeligt for mor og / eller barn og bør undgås.

Geriatric

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du tager nogen af ​​disse kosttilskud, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Graviditet

Brug kosttilskud i denne klasse med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales ikke. Din læge kan beslutte ikke at behandle dig med kosttilskud i denne klasse eller ændre nogle af de andre lægemidler, du tager.

Amning

Brug kosttilskud i denne klasse med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales normalt ikke, men kan være påkrævet i nogle tilfælde. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Lægemiddelinteraktioner

Andre interaktioner

Andre medicinske problemer

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​kosttilskud i denne klasse. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især