fra menuen: tanya holland

Chef Tanya Holland handler om tradition og transformation. Retterne hun tjener på hendes Oakland, CA, restaurant, Brown Sugar Kitchen, fejre sydlige og sjæl mad hun elsker. Men hun opdaterer dem med årstidens friske råvarer og håndværk dem med madlavning teknikker, hun lærte i køkkener i hele USA og Frankrig.

Jeg føler, at jeg bringer et nyt perspektiv til køkken og gøre det lidt mere moderne, “siger Holland, 49.” Også jeg forsøger ofte at tænke på hvordan man kan gøre maden af ​​min arv uden at gøre det som kalorie-laden som det er traditionelt fremstillet.

Hun swaps ud mindre sunde ingredienser for bedre-til-dig erstatninger. I hendes marvkål opskrift, har hun nixed svinefedt til fordel for olivenolie. Og i de søde kartoffel custards har forarbejdede sukker er erstattet med ahornsirup, og tunge fløde med kokosmælk. De er en stor opfølgning på en hovedret af fisk, siger Holland.

På hendes restaurant menu, hendes coleslaw er vendt med vinaigrette snarere end fede mayonnaise, og Holland frites hendes kylling og østers i ris klid olie i stedet for at forkorte eller andre mættede fedtstoffer. Hun tilbyder også glutenfri bagværk.

Da Holland har nedetid, hun kan lide at gå hjem til et ryddeligt hus, som hun deler med sin mand, Phil Surkis, som hjælper med at køre restauranten. For at holde sig i form, hun og hendes mand blande deres træningsrutiner. To til tre dage om ugen, de deltager i boot-camp-stil gruppe træningshold. På andre dage, de praktiserer yoga. Holland kan også godt lide at lejlighedsvis få i nogle svømning og vej cykling.

Gennem hendes restaurant, som åbnede i 2008, Holland hjælper også forvandle hendes kvarteret West Oakland. Morgenmad og frokost menuer tegne linjer af sultne diners fra hele Bay Area og videre til et område med behov for revitalisering.

Vi siger, at vi er placeret i Søde West Oakland, “Holland siger.” West Oakland er gået gennem nogle hårde tider, for sikker, men vi har fundet en smule sødme i det.

Hun henter smag af restauranten, dens opskrifter, og dens kvarter i hendes nye kogebog, Brown Sugar Køkken: Opskrifter og historier fra Alles Favorit Soul Food Restaurant, offentliggjort i sidste måned.

“Det er lidt en hyldest til Oakland, med lidt historiefortælling og smukke fotos blandt de 85 opskrifter,” siger Holland.

Jeg forsøger ofte at tænke på hvordan man kan gøre maden af ​​min arv uden at gøre det som kalorie-laden.

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Kylling, chokolade, salater, desserter, suppe