gøre mest af depression støttegrupper

Når du er deprimeret, er det almindeligt at trække sig tilbage fra venner og familie. Dette kan gøre dig føle sig isolerede og alene – men du er ikke. Depression bare gør du føler at du er. CDC rapporterer, at 1 ud af 10 amerikanske voksne er deprimeret.

Behandling for depression ofte involverer medicin, terapi, og sunde livsstilsændringer, herunder regelmæssig motion og gode sovevaner. Støttegrupper – enten online eller personligt – kan også være en vigtig del af et godt afrundet depression behandlingsplan.

Det første skridt er at finde en depression støtte gruppe, der er velegnet til dine behov.

Mange faktorer er involveret i denne beslutning

Hvis du har problemer med at finde en god støtte gruppe, huske på, at online-hjælp og chat grupper kan være lige så nyttige. Spørg din læge om eventuelle lokale eller online depression støttegrupper, eller ring sygehusene området for at se, om nogen er tilgængelige. Den Nationale Alliance om psykisk sygdom (1-800-950-Nami) kan henvise dig til en lokal eller online support gruppe.

“Støttegrupper er gode til undervisning om depression og for mennesker, der føler alene og isoleret socialt,” siger Scott Bea, PsyD. Han er psykolog i Cleveland Clinic Center for Behavioral Health i Ohio.

For at få bedre, er du nødt til at begynde at skubbe dig selv til at være omkring andre, “siger han.” Isolation forværrer depression. “Støttegrupper kan være en måde at teste de farvande, og få re-sat i samfundet.

Ofte kan det være nemmere at tale med fremmede om din depression end venner og kære. Desuden kan disse grupper tillade folk at dele strategier for håndtering af depression.

Støttegrupper og de relationer, de fremmer, kan også hjælpe med at forhindre fremtidige episoder af depression, siger han. “At være tilsluttet bygger modstandskraft,” siger Bea.