ikke mere hamster hjul

Slå op “løbebånd” i Roget s synonymordbog og du vil finde en forudsigelig liste over udtryk: slid, kedsomheden, og monotoni. Så det er overraskende, at klasser med løbebånd er de seneste fitness raseri. Klasser byder rulletrappemaskiner, roere og andre hjerte-kar-maskiner er også en del af den tendens, der har genereret hidtil uset begejstring for udstyr længe anset for at være ensom og sind bedøvende.

Folk får virkelig keder på maskiner, men gruppe klasser gøre den tid flyve med, og du får en mere intens træning, “siger San Jose, Californien., Gå ekspert Therese Iknoian, co-udvikler af Trekking, en gruppe øvelse program fremmes af løbebånd producent stjerne Track. “du får gavn af gruppen energi og en instruktør, der vil udfordre dig, men på samme tid, er der ingen komplicerede dansetrin at lære.” det er derfor, instruktører siger, klasserne synes at være tegning deltagere, som vige tilbage fra step aerobic og andre koreograferede former for motion.

De seneste fitness maskine klasser er en udløber af de vildt populære indendørs cykling klasser, som typisk er indstillet til høj energi musik og involverer både langsomme tempo og høj intensitet intervaller. En vigtig fordel, undervisere og studerende siger, er, at nybegyndere ikke føler sig intimideret. Motionister i alle fitness niveauer kan træne sammen, i en ånd af camaraderi; en top-notch marathoner eller romaskine kan ikke køre væk fra flokken.

Mange deltagere siger, at de arbejder ud længere og hårdere i løbet af en gruppe klasse, end de ville bruge den samme maskine på egen hånd. “Før disse klasser, ville jeg kede sig efter ca. 20 minutter på løbebånd og holde op,” siger Todd Quartararo, talsmand for The Sports Club, som ligger i Irvine, Californien., Som byder på både løbebånd og stairclimber klasser. “Men nu er jeg ønsker ikke at være den, der afsluttes i midten af ​​klassen.

I modsætning til traditionelle aerobic, er de fleste af de nye indendørs maskine klasser undervist i en klub vigtigste kardiovaskulær værelse, med maskinerne grupperet i rækker eller en halvcirkel. Deltagerne lytter typisk til musikken og instruktioner via headset, så klasserne ikke forstyrrer resten af ​​gym medlemmer.

Mens du træner, bør du regne imellem …

Mens du træner, bør du regne imellem …