ikke-småcellet lungekræft: behandling af fase

Efter din lungekræft er diagnosticeret, vil lægen køre tests for at finde ud af størrelsen af ​​tumoren, og om kræften har spredt sig til andre dele af kroppen. Denne proces kaldes iscenesættelse. Kendskab til fase af din sygdom er afgørende, fordi det vil hjælpe dig og din læge vælge den bedste behandlingsforløb.

Selvom lungekræft er den førende årsag til kræft dødsfald i USA i både mænd og kvinder, både forekomsten af ​​lungekræft og dødsfald relateret til det kan reduceres. Mere end fire ud af fem tilfælde af lungekræft er forbundet med cigaretrygning. Den årsag-virkningsforhold er blevet grundigt dokumenteret. I løbet af 1920’erne, mange mænd begyndte at ryge cigaretter, formentlig som reaktion på øget annoncering. Tyve år senere, hyppigheden af ​​lungekræft hos mænd …

Hvordan Det Defineret

Kræft er kun i foringen af ​​luftvejene.

Behandlinger

Kirurgi: Hvis dit helbred er generelt god, kirurgi er sandsynligvis alt hvad du behøver. Afhængig af hvor tumoren er, vil din kirurg foreslå en af ​​disse procedurer

Fotodynamisk terapi (PDT): Denne fremgangsmåde anvender et stof kaldet en fotosensibilisator og en vis form for lys for at skabe en form for oxygen, der dræber nærliggende celler. Det kan hjælpe skrumpe tumorer uden bivirkningerne af andre stoffer. Hvis du har fase 0 kræft, kan dette helbrede den.

Brachyterapi: Dette omfatter plantning radioaktive pellets ind i cancer eller en nærliggende luftvej. Implantatet kan være kortvarig eller permanent. Hvis det er indstillingen, så fortvivl ikke – strålingen vil svække over tid. Også dette kan undertiden helbrede fase 0 kræft.

Hvordan Det Defineret