kvalme og opkastning (pdqâ®): støttende pleje [] -General risikofaktorer og ætiologier

Ikke alle kræftpatienter vil opleve kvalme, opkastning (emesis), eller begge dele. De mest almindelige årsager er emetogene kemoterapi narkotika og strålebehandling af gastrointestinale (GI) kanal, lever eller hjerne. Adskillige patientkarakteristika er også blevet identificeret. Disse omfatter følgende

Denne komplementær og alternativ medicin (CAM) sammenfattende oplysninger giver et overblik over brugen af ​​hydrazin sulfat som en behandling for mennesker med kræft. Resuméet indeholder en kort historie om hydrazin sulfat forskning, resultater af kliniske forsøg, og mulige bivirkninger af hydrazin sulfat brug; Dette resumé indeholder følgende nøgle informationsaktiver; Hydrazinsulfat er et kemikalie, der er blevet undersøgt som en behandling for cancer og som en behandling for kroppen wasting (dvs. kakeksi) …

De psykologiske variabler af statslige angst (grad af angst under kemoterapi infusioner) og forbehandling forventninger til N & V (selvopfyldende profeti) er også blevet undersøgt som indikatorer for efterbehandling kvalme. [4, 5, 6, 7, 8, 9] Undersøgelser har fundet blandede resultater, der varierer på grund af forskellige forskningsmetoder. Imidlertid har bedre designede undersøgelser fundet tilstand angst og patient forventninger til kvalme at være prædiktorer for efterbehandling kvalme, selv efter justering for kendte fysiologiske indikatorer (modtagelighed for kvalme under graviditet og køresyge) og opkastningsinducerende potentiale kemoterapi narkotika. [6, 7 , 8, 10, 11] Det er vigtigt at bemærke, at patienternes frygt og forventninger om kemoterapi kan være variabel og ændre sig over tid. [12] I en langsgående undersøgelse [12] patienternes foregribende frygt for opkastning faldt betydeligt fra forbehandling til en 3 til 6 måneder senere, især når deres kemoterapi inkluderet antiemetiske medicin.

Klinikere behandler N & V skal være opmærksom på alle potentielle årsager og faktorer, især i kræftpatienter, der kan være der modtager kombinationer af flere behandlinger og medicin. (Se PDQ resumé på Pain for mere information om opioid-induceret N & V.)

Referencer

Denne information er produceret og leveret af Nationa; Cance; Institute (). Oplysningerne i dette emne kan have ændret sig, siden den blev skrevet. For de mest aktuelle oplysninger, kontakt Nationa; Cance; Institut via internettet hjemmeside på http: /; cancer.gov eller ring 1-800-4-KRÆFT.

 Offentlig Information fra National Cancer Institute