lupus risikofaktorer: køn, race, alder, familie historie, og flere

Chancerne for at udvikle lupus er højere hos personer, der

Amanda Greene, 43, stashes en tube solcreme i sin taske og bil, så hun kan genanvende det i løbet af dagen – så ofte som nogle kvinder røre op deres makeup. Brug solbeskyttelse er anden karakter for Greene, der blev diagnosticeret med lupus (SLE) ved 15 og er lysfølsom; Jeg bruger det fra top til tå 365 dage om året, uanset om det er gråt eller solrige, “siger Greene, en Los Angeles lupus advokat.” Nogle kvinder genanvende læbestift – Jeg genanvende min SPF. Det er en del af at leve med lupus; Kvinder, der har lupus …

Hormoner, herunder dem, der anvendes til hormonbehandling eller prævention, ikke forårsager lupus. Men de kan have en vis effekt på det.

Tal med din læge om, hvorvidt du skal bruge hormonel prævention eller hormonbehandling.

De fleste kvinder har ikke symptom nødblus under graviditet, men et par kvinder gør, når deres østrogenniveau er høje; Selv om de fleste kvinder, der får lupus er aldre 15 til 45, når østrogen niveauer er højere, en række kvinder får lupus efter overgangsalderen, når østrogen niveauer er lave; Hormonerne i p-piller har ikke vist sig at være skadelige i kvinder, der har stabil, moderat lupus. 1 Kvinder med lupus, der ikke er velkontrolleret kan vælge at anvende nonhormonal fødselskontrol metoder. Disse omfatter en kobber spiral (IUD), kondom, eller en membran. Hvis du vil vide mere, Prævention.