Lymphedema (pdqâ®): støttende pleje [] -current kliniske forsøg

Check ‘s liste over kræft kliniske forsøg for amerikanske støttende og palliativ pleje forsøg om Lymphedema, der nu accepterer deltagere. Listen over forsøg kan yderligere indsnævret efter sted, narkotika, indgriben, og andre kriterier.

forebyggelse af kræft er taget skridt til at sænke risikoen for at få kræft. I 2014 vil omkring 1,6 millioner mennesker blive diagnosticeret med kræft i USA. Ud over de fysiske problemer og følelsesmæssig nød forårsaget af kræft, de høje udgifter til behandling er også en byrde for patienterne, deres familier, og for offentligheden. Ved at forebygge kræft, er antallet af nye tilfælde af kræft sænket. Forhåbentlig vil dette reducere antallet af kræfttilfælde og sænke antallet af dødsfald forårsaget af kræft; Kræft…

Denne information er produceret og leveret af Nationa; Cance; Institute (). Oplysningerne i dette emne kan have ændret sig, siden den blev skrevet. For de mest aktuelle oplysninger, kontakt Nationa; Cance; Institut via internettet hjemmeside på http: /; cancer.gov eller ring 1-800-4-KRÆFT.

 Offentlig Information fra National Cancer Institute