mænds sundhed: få stærke – øvelser

Maskinen Brystpres er en fantastisk måde at pumpe op dit bryst uden at behøve en spotter. I denne video en personlig træner viser dig, hvordan det gøres.

Siddende i gymnasiet biologi, lytte til læreren drone på om genetik, jeg knækkede til opmærksomhed, når hun brugte mandlig skaldethed som et eksempel på et dominerende træk. Mit hjerte begyndte at hamre med frygt – med skaldede mænd på begge sider af min mors familie så langt øjet kunne se, var jeg dømt til at have en krom kuppel; Jeg forblev forpinte over udsigten til at blive skaldet for de næste 20 år som min hårgrænse trak sig tilbage, og mit hår støt tyndet. Skaldede mænd syntes vansiret for mig. Jeg følte…

Gratis motion maskiner tilbyder en masse fordele i forhold til frie vægte. Læs mere og se en personlig træner udføre øvelser i denne video.

Gratis Motion Brystpres og Bryst Fly

Ved du, hvordan du gør en bicep krøller korrekt? I denne video en personlig træner får dig på rette spor til at svulmende biceps.

Cable Bicep Curl

Ønsker store arme? Triceps er nøglen. I denne video en personlig træner viser dig en af ​​de bedste øvelser for store triceps.

Cable Triceps Extension

En lat pulldown er en af ​​de bedste måder at få det klassiske V-form i ryggen. En personlig træner viser dig, hvordan du gør denne øvelse, og andre rygøvelser, i denne video.

Lat Pulldown

Denne øvelse er en fantastisk måde at finde ud af mange af musklerne i din øvre og nedre ryg. I denne video en personlig træner fører dig gennem trinene.

Free-Motion Romaskine

Squats er nøglen for stærke, muskuløse ben, men mange mænd risiko skade ved at gøre dem forkert. I denne video se en personlig træner gøre dem korrekt, så du kan få stor og bo sikkert.

Gratis Motion Squat Øvelse

Guys gør ofte én ting galt, når laver siddende ben presser. En personlig træner deler hans indsigt i denne video, og viser dig, hvordan du gør det korrekt.

Siddende Leg Press

Ligesom dine ben presser liggende? Bare vær sikker på du gør det korrekt for den største pumpe. En personlig træner viser dig, hvordan i denne video.

Liggende Leg Press Machine