magnesium kosttilskud: fordele, mangel, dosering, effekter og flere

Magnesium er et mineral, der er afgørende for kroppens funktion. Magnesium hjælper med at holde blodtrykket normalt, knogler stærke, og hjerterytmen stabil.

Eksperter siger, at mange mennesker i USA ikke spiser nok fødevarer med magnesium. Voksne, der forbruger mindre end den anbefalede mængde af magnesium er mere tilbøjelige til at have forhøjede betændelsesmarkører. Inflammation, til gengæld har været forbundet med store sundhedsmæssige forhold såsom hjertesygdomme, diabetes og visse kræftformer. Også, synes lav magnesium til at være en risikofaktor for osteoporose.

Der er nogle beviser for, at spise fødevarer med højt magnesium og andre mineraler kan hjælpe med at forebygge forhøjet blodtryk hos personer med prehypertension.

Intravenøs eller injiceres magnesium anvendes til behandling af andre tilstande, såsom eklampsi under graviditet og alvorlige astmaanfald. Magnesium er også den vigtigste ingrediens i mange antacida og laksantia.

Jeg bruger kupon; Jeg køber butikken mærke; I butikken i discountbutik; Jeg tager ikke vitaminer eller kosttilskud

Alvorlige magnesium mangler er sjældne. De er mere sandsynlig i mennesker, der

Sundhed behandlere tider tyder på, at mennesker med disse betingelser tager magnesium kosttilskud.

Syrepumpehæmmere (PPI) en fælles type medicin til behandling af sure opstød, er også blevet bundet til lav magnesium niveau. Eksempler på PPI omfatter dexlansoprazole (Dexilant), esomeprazol (Nexium), lansoprazol (prevacid), omeprazol (prilosec, Zegerid), pantoprazol (Protonix), og rabeprazol (Aciphex). Hvis du tager nogen af ​​disse lægemidler på lang sigt, kan din sundhedspleje udbyder tjekke din magnesium niveau med en blodprøve.