magnetisk resonans (MRI) af knæet

Magnetisk resonans (MRI) er en test udført med en stor maskine, der bruger et magnetfelt og pulser af radiobølger energi til at gøre billeder af knæet. Muskler, ledbånd, brusk og andre fælles strukturer er ofte bedst set med en MR-scanning. I mange tilfælde giver MRI information om strukturer i kroppen, der ikke kan ses så godt med en X-ray, ultralyd eller CT-scanning.

Check for årsagen til uforklarlige smerter i knæet eller knæet giver ud uden grund; Find problemer i knæleddet, såsom gigt, knogle tumorer, eller infektion, eller beskadiget brusk, menisk, ledbånd eller sener; Find ud af om der er behov for et knæ artroskopi.

I nogle tilfælde kan et kontrastmateriale anvendes under MR-scanning til at vise visse strukturer tydeligere i billederne. Kontrasten materiale kan anvendes til at kontrollere blodgennemstrømning, finde nogle typer tumorer, og vist områder med inflammation eller infektion. Kontrasten materiale kan sættes i en blodåre (IV) i din arm eller direkte i dit knæ.

Der er to hovedtyper af MRI-standard MRI maskine og åben MRI maskine.

Magnetisk resonans (MRI) af knæet er gjort for at

MR kan også finde et knoglebrud, når X-stråler og andre tests ikke giver et klart svar. MR er gjort mere almindeligt end andre tests for at kontrollere for visse knogler og led problemer.

Før din MR test, så fortæl din læge og MR teknolog, hvis du

Er allergisk over for medicin. Kontrasten materiale, der anvendes til MRI indeholder ikke jod. Hvis du ved, at du er allergisk over for kontrasten materiale, der anvendes til MRI, så fortæl din læge, før at have en anden test; Er eller kan blive gravid; Har metal skruer i dit knæ fra en tidligere knæoperationer; Har nogen metal implanteret i kroppen. Dette hjælper din læge, hvis testen er sikkert for dig. Fortæl din læge, hvis du hav; Hjerte og blodkar enheder såsom en koronararterie stent, pacemaker, ICD (implanterbar cardioverter-defibrillator), eller metal hjerteklap; Metal stifter, clips eller metaldele i kroppen, herunder kunstige lemmer og dental arbejde eller seler; Enhver anden implanteret medicinsk udstyr, såsom en medicin infusionspumpe eller cochlear implantat; Kosmetiske metal implantater, såsom i ørerne, eller tatoveret eyeliner.