Manaca: anvendelser, bivirkninger, interaktioner og advarsler

Brunfelsia hopeana, Brunfelsia uniflora, Brunfelsie Pauciflore, Hier-Aujourd’hui-Demain, Mercure VĂgĂtal, Pohl, vegetabilsk Mercury.

Manaca er en plante. Roden bruges til at gøre medicin; Folk tager Manaca for gigt og væskeretention.

Der er ikke tilstrækkelig information til at vide, hvordan Manaca kunne arbejde.

Utilstrækkelig evidens fo; Artritis; Væskeophobning; Andre forhold. er behov for mere dokumentation for at vurdere effektiviteten af ​​Manaca for disse anvendelser.

Der er ikke tilstrækkelig information til at vide, om Manaca er sikkert for folk at bruge. Hos dyr kan Manaca forårsage angst, rastløshed, stigninger i hjerte og vejrtrækning satser, savlen, opkastning, muskelkramper og død; Særlige forholdsregler og advarsler: Graviditet og bryst -feeding: Ikke nok om brugen af ​​Manaca under graviditet og bryst -feeding. Bliv på den sikre side og undgå at bruge.

Vi har i øjeblikket ingen oplysninger om Manaca Interaktioner

Den passende dosis af Manaca afhænger af flere faktorer, såsom brugerens alder, helbred og flere andre betingelser. På dette tidspunkt er der ikke tilstrækkelige videnskabelige oplysninger til at bestemme en passende vifte af doser for Manaca. Husk, at naturlige produkter er ikke altid nødvendigvis er sikkert og doseringer kan være vigtig. Vær sikker på at følge relevante anvisninger på mærkningen af ​​produktet og kontakte din farmaceut eller læge eller anden sundhedsfaglig person, før du bruger.

Referencer

Gruenwald J, Brendler T, Jaenicke C. PDR for Plantelægemidler. 1st ed. Montvale, NJ: Medical Economics Company, Inc., 1998.

Naturlige Medicin Omfattende Database Consumer version. se Natural Medicines Omfattende Database Professional version. ÂTherapeutic Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamin, Depression