mangler næringsstoffer i den traditionelle kost

Når det kommer til at spise sundt, nogle af os til at fokusere på det negative.

“En masse af bekymrede god ernæring folk er bare at se for det, de ikke kan spise – uanset om det er fedt eller sukker, eller hvad,” siger Tara Gidus, RD, en talsmand for Diætetiske Association.

Men denne holdning kan gøre os blinde for alle de fødevarer, vi virkelig skal spise mere af. Det fører også til manglende næringsstoffer i vores mad – og mangler ved kosten – for selv de mest samvittighedsfulde spisere.

Ifølge de seneste amerikanske kostråd, der er syv vigtige næringsstoffer i fødevarer, som de fleste mange mennesker i verden ikke får i tilstrækkelige mængder

Calciu; Potassiu; fibe; Magnesiu; vitamin; vitamin; vitamin E

Før du linje dit badeværelse kabinet med kosttilskud for at udfylde de huller, der er en enklere og sundere måde. Et par beskedne ændringer i din kost kan give dig alle de næringsstoffer, du har brug for.

Tilbage i folkeskolen, blev det grundlæggende formentlig trommede ind i dig: calcium er godt for knogler og tænder, og det er i mælk. Men der kan være om alt hvad du kender.

Calcium gør meget mere end at holde dine knogler stærke. Det bidrager til at opretholde din hjerterytme, muskelfunktion, og mere.

Hvor meget har du brug for? Det afhænger af din alder.

Men hvis du har en højere risiko for osteoporose, tjekke med din læge, som kan anbefale en høj dosis på 1.500 milligram.

Mejeri er en af ​​de nemmeste måder at få dette næringsstof i fødevarer. Calcium er især godt absorberet, når du tager den med laktose, sukker i mælk og nogle mejeriprodukter. Men hvis du ikke kan lide mælk – eller ikke kan tåle det – ikke antage, at du bliver nødt til at stole på kosttilskud. Der er forskellige måder at få dette næringsstof i fødevarer. Nogle gode mejeri- og nondairy kilder til calcium er

Calcium er også i alle mulige berigede fødevarer, ligesom morgenmadsprodukter, appelsinjuice og sojamælk.

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Mens du træner, bør du regne imellem …

Voksne op gennem 50 år: 1.000 milligram / da; Voksne over 50 år: 1.200 milligram / dag

Nonfat yoghurt naturel (8 ounces): 452 milligram; Schweizisk ost (1,5 ounce): 336 milligram; Skummetmælk (8 ounces): 306 milligram; Laks (3 ounces): 181 milligram; Kogt spinat (1 kop): 146 milligram