manna: anvendelser, bivirkninger, interaktioner og advarsler

Flake Manna, Blomstrende Ash, Manna-Ask, Frêne à Fleurs, Frêne à Manne, Frêne Orne, Maná, Manna Ash, Manne.

Manna er en plante. Dens tørret saft bruges til at gøre medicin; Folk bruger det tørrede saft af manna som et afføringsmiddel for forstoppelse. De bruger det også som en skammel skyllemiddel til at lindre smerter under afføring forårsaget af revner omkring anus (anal revner), hæmorider, og rektal kirurgi.

Manna indeholder den kemiske mannitol, som kan fungere som et afføringsmiddel til at hjælpe afføring bevæge sig gennem tarmen.

Utilstrækkelig evidens fo; Forstoppelse; Hæmorider og andre rektale betingelser; Andre forhold. er behov for mere dokumentation for at vurdere effektiviteten af ​​manna for disse anvendelser.

Manna synes sikkert for de fleste mennesker, når de anvendes på kort sigt. Hos nogle mennesker, kan manna forårsage kvalme eller gas; Særlige forholdsregler og advarsler: Graviditet og bryst -feeding: Ikke nok om brugen af ​​manna under graviditet og bryst -feeding. Bliv på den sikre side og undgå brug; Tarmobstruktion (ileus): Brug ikke manna, hvis du har denne tilstand.

Manna er et afføringsmiddel. Nogle afføringsmidler kan nedsætte kaliumniveauet i kroppen. Lavt kalium niveauer kan øge risikoen for bivirkninger af digoxin (Lanoxin).

Manna kan arbejde som et afføringsmiddel. Hos nogle mennesker kan manna forårsage diarré. Diarré kan øge effekten af ​​warfarin og øge risikoen for blødning. Hvis du tager warfarin behøver ikke at tage store mængder af manna.

Manna er et afføringsmiddel. Nogle afføringsmidler kan mindske kalium i kroppen. “Vand piller”, kan også mindske kalium i kroppen. Tager manna sammen med “vand piller” kan mindske kalium i kroppen for meget; Nogle “vand piller”, der kan mindske kalium omfatter chlorothiazid (Diuril), chlorthalidon (Thalitone), furosemid (Lasix), hydrochlorothiazid (HCTZ, Hydrodiuril, Microzide), og andre.

Den passende dosis af manna afhænger af flere faktorer, såsom brugerens alder, helbred og flere andre betingelser. På dette tidspunkt er der ikke tilstrækkelige videnskabelige oplysninger til at bestemme en passende vifte af doser for manna. Husk, at naturlige produkter er ikke altid nødvendigvis er sikkert og doseringer kan være vigtig. Vær sikker på at følge relevante anvisninger på mærkningen af ​​produktet og kontakte din farmaceut eller læge eller anden sundhedsfaglig person, før du bruger.

Referencer

Stefanova Z, Neychev H, Ivanovska N, Kostova I. Virkning af et samlet ekstrakt fra Manna-Ask stamceller bark og esculin på zymosan- og carrageenan-poteødem i mus. J Ethnopharmacol 199; 46: 101-6.

Naturlige Medicin Omfattende Database Consumer version. se Natural Medicines Omfattende Database Professional version. ÂTherapeutic Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamin, Depression