medicare hospice fordel – emne oversigt

Medicare er en sygeforsikring program for folk 65 år og ældre, for nogle mennesker yngre end 65 år, der har handicap, og for folk med langvarig (kronisk) nyresvigt behandlet med dialyse eller en transplantation. Medicare administreres af Centers for Medicare og Medicaid Services (CMS) i den amerikanske regering.

Den Medicare hospice fordel giver dækning for tjenesteydelser i forbindelse med et liv-belastende sygdom. Hospice pleje er omfattet af Medicare Part A fordele. Du skal opfylde alle følgende kriterier for at være berettiget til Medicare hospice fordel

Medicare betaler hospice-programmet en daglig (dagpenge) sats, der er beregnet til fuldt ud at dække de fleste tjenester i forbindelse med et liv-belastende sygdom, herunder

Hvis din tilstand ændrer sig så, at hospice er ikke længere relevant, kan du få dine tidligere Medicare fordele genindsat. Du kan også ansøge igen om hospice fordele på et senere tidspunkt, hvis nødvendigt.

Du skal være berettiget til Medicare Part A fordele; Din læge og hospice medicinsk direktør skal attestere, at du har et liv-belastende sygdom og sandsynligvis vil leve 6 måneder eller mindre, hvis din sygdom følger en normal; Du skal underskrive en erklæring vælger hospice pleje i stedet for andre Medicare- omfattede fordele til at behandle dit liv-belastende sygdom. (Medicare vil stadig dække tjenester til enhver sundhedsproblem, som ikke er relateret til dit liv-belastende sygdom .; Du skal modtage pleje fra et hospice er godkendt af Medicare.

Hospice pleje i dit hjem. Dette omfatter intermitterende besøg af en sygeplejerske til at kontrollere dine symptomer. Sygeplejersker er også tilgængelige 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen til at besøge, hvis du har brug for hjælp. Lev-i sygeplejen er ikke omfattet; Medicinske forsyninger og udstyr, såsom en kørestol, hospitalsseng, eller inkontinens puder; Medicin til symptomkontrol og smertelindring. Du bliver nødt til at betale mere end $ 5 for hver receptpligtig medicin og andre relaterede produkter; Besøg på din læge til at hjælpe med at styre dit liv-belastende sygdom; Intermitterende hjemmegående og hjem sundhed aide tjenester. Forkyndelse af en live-i husmor eller hjem sundhed aide er ikke omfattet; Fysisk, erhvervsmæssig eller tale terapi, hvis det er nødvendigt på grund af dit liv-belastende sygdom; Kostvejledning; Besøg fra en rådgiver eller socialrådgiver; Åndelig omsorg, hvis det ønskes; Besøg fra uddannede frivillige. Frivillige er tilgængelige på en kort sigt at give kammeratskab, til at hjælpe med din pleje, eller at løbe ærinder; Kortsigtede aflastning, så din pårørende kan hvile eller tage lidt fri (du skal måske betale et mindre copayment); Midlertidig hospitalsindlæggelse, hvis det er nødvendigt, for at hjælpe med at styre symptomer, der ikke kan kontrolleres derhjemme; Rådgivning (kaldet dødsfald pleje) for din familie, venner, og pårørende efter din død.