medicin, der kan forhindre migræne hovedpine

Det er den bedste situation: Stop en migræne, før det begynder. For at gøre dette, kan din læge overveje disse typer af receptpligtig medicin.

For enhver, der holder hyppige eller alvorlige migræne, forhindrer disse smertefulde hovedpine er en top bekymring. Eksperter ved ikke præcis, hvad der forårsager migræne. Men de har været i stand til at identificere medicin for at hjælpe med at forhindre dem; Mennesker med hyppige eller svære migræneanfald kan nogle gange hjælpe med at forhindre migræne, hvis; Vedtage livsstilsændring; Undgå migræne udløser; Brug forebyggende medicin eller anordninger

Betablokkere. Disse slappe af dine blodkar. Du kan prøve propranolol (Inderal, Innopran) eller metoprolol (Lopressor, Toprol).

Botulinum toxin (Botox). En læge kan injicere små mængder omkring dit ansigt og hovedbund hver 3. måned for at stoppe migræne sker.

Calciumantagonister. Disse omfatter diltiazem (Cardizem, Cartia, Tiazac) og verapamil (Calan, Isoptin, Verelan). De lette indsnævring af blodkarrene.

Tricykliske antidepressiva. Din læge kan ordinere amitriptylin (elavil, Endep) og nortriptylin (Aventyl, pamelor).

Du ønsker måske at overveje medicin for at forebygge migræne, hvis du

Forebyggende medicin måske ikke være rigtigt for dig, hvis

Hvis du ikke kan tage medicin eller foretrækker ikke at, der er også en enhed, du og din læge kunne overveje. Det hedder Cefaly, og det er den første FDA-godkendte maskine, der forhindrer migræne hos personer over 18. Slidte omkring din pande, denne bærbare hovedbånd-lignende enhed giver ud elektriske impulser. Disse stimulerer en nerve i forbindelse med migræne. Du vil føle en prikkende fornemmelse og skal bruge det en gang om dagen i 20 minutter.

Dine hovedpine kan lette op i løbet af dine andet og tredje trimester.

Hvis du har alvorlige migræne, kan lægen foreslå, at du først prøve en behandling, der ikke er et lægemiddel – såsom biofeedback, afslapning terapi, eller stress-lederuddannelse. Han kan også anbefale en forebyggende lægemiddel, der har den lavest mulige risiko.

Tal med din læge om de risici og fordele ved at tage forebyggende medicin for migræne. Sammen kan du beslutte den bedste fremgangsmåde for dig.

KILDE; Academy of Neurology: evidensbaserede retningslinjer for migræne hovedpine; George R. Nissan, DO, direktør for forskning, Diamond Hovedpine Clinic, Chicago; News release, FDA.