medicinske anvendelser af honning: hvad forskningen viser

Honning har en lang medicinsk historie. De gamle egyptere ikke kun gjort udbud af honning til deres guder, de også brugt det som en balsamering væske og en forbinding til sår. På det sidste punkt, i det mindste, de var på til noget.

Dag, mange mennesker sværm honning for sin antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber. Holistisk praktiserende læger anser det for en af ​​naturens bedste all-around retsmidler.

Men uden for laboratoriet, krav om honning healthfulness er bevist – undtagen inden for sårpleje og, i mindre grad, hoste undertrykkelse.

Her er sandheden bag påstande om honning s sundhedsmæssige fordele – og en vigtig advarsel.

Honning er naturligt og betragtes uskadelige for voksne. Men børnelæger kraftigste advare mod at fodre honning til børn under 1 år.

“Lad ikke babyer spise honning,” siger foodsafety.gov, en hjemmeside for det amerikanske Department of Health og Human Services.

Det er på grund af risikoen for botulisme. Sporerne af botulisme bakterier findes i støv og jord, der kan gøre deres vej ind honning. Spædbørn har ikke et udviklet immunsystem til at forsvare sig mod infektioner, siger Jatinder Bhatia, MD, en Georgien neonatolog der er leder af Academy of Pediatrics ‘udvalg for ernæring.

“Det har vist sig meget tydeligt, at honning kan give spædbørn botulisme”, en paralytisk sygdom, hvor barnet skal have anti-toksiner og ofte placeres på en respirator i en intensiv afdeling, siger han. Bhatia har aldrig set et tilfælde af spædbarn botulisme.

Men forældre kan brødføde deres spædbørn korn, der indeholder honning, siger han. “Det er kogt, så det er OK,” siger Bhatia. Han forklarer, at når det kommer til botulisme risiko, “vi taler om honning ud af flasken.«

The National Honning Board, som USDA overvåger, er også enig, at spædbørn ikke bør gives honning. “Bekymringen for babyer skyldes, at spædbørn mangler fuldt udviklede mavetarmkanalen ældre mennesker,” bestyrelsens hjemmeside stater.

I laboratoriet er honning vist sig at hæmme væksten af ​​fødevarebårne patogener, såsom E. coli og salmonella, og at bekæmpe visse bakterier, herunder Staphylococcus aureus og Pseudomonas aeruginosa, som begge er almindelige i hospitaler og lægeklinikker. Men om det gør det samme i mennesker er ikke blevet bevist.

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Mens du træner, bør du regne imellem …