meditation, stress, og dit helbred

Sleep Disorder Trends

Meditation er en simpel teknik, der, hvis den praktiseres for så få som 10 minutter hver dag, kan hjælpe dig med at kontrollere stress, mindske angst, forbedre hjerte-kar sundhed, og opnå en større kapacitet til afslapning.

Joanne Brucker, 47, er vokset op med de europæiske forældre, som anses for det traditionelle at drikke vin med middag hver nat. Men til sidst lagde hun mærke hendes natlige quaffing var forstyrre hendes søvn. . “Jeg prøvede at holde det op,” siger hun, “men noget mere end to glas absolut holdt mig fra at falde i søvn Hvorfor alkohol før sengetid påvirker mig så meget, Kort sagt, alkohol gør det svært for dig at bo i søvn og sove godt, siger J. Todd Arnedt, ph.d., klinisk lektor på Sleep …

Når vores kroppe er udsat for en pludselig stress eller trussel, vi reagerer med en karakteristisk “kamp eller flugt” respons. Den ” adrenalinsus ” vi oplever, er et resultat af frigivelsen af ​​hormoner adrenalin (adrenalin) og noradrenalin. De forårsager en stigning i blodtryk og puls, hurtigere vejrtrækning, og øget blodgennemstrømning til musklerne.

Den afslapning svar er en teknik udviklet til at fremkalde den modsatte kropslige reaktion fra “kamp eller flugt” respons – en tilstand af dyb afslapning, hvor vores vejrtrækning, puls, blodtryk, og metabolisme er nedsat. Uddannelse vores kroppe på daglig basis for at opnå denne tilstand af afslapning kan føre til øget humør, lavere blodtryk, og en reduktion af hverdagens stress.

Den afslapning svar Teknikken består af den tavse gentagelse af et ord, lyd, eller en sætning – måske en, der har en særlig betydning for dig – mens du sidder stille og roligt med lukkede øjne i 10 til 20 minutter. Dette bør ske i et roligt sted fri for distraktioner. Siddende foretrækkes at ligge ned for at undgå at falde i søvn. Slap dine muskler begynder med fødderne og forløber op til dit ansigt. Træk vejret selvom næsen i en fri og naturlig måde.

Under en meditation session, bør indtrængende bekymringer eller tanker ignoreres eller afvises til bedste evne ved at fokusere på lyden, ordet eller sætningen. Det er OK at åbne dine øjne til at se på et ur, mens du øver, men ikke indstille en alarm. Når du er færdig, blive siddende, først med lukkede øjne og derefter med øjnene åbne, og gradvist give dine tanker til at vende tilbage til hverdagens virkelighed.