melanom behandling (pdqто): behandling [] -Om dette resumé PDQ

Formålet med dette resumé

Alle potentielt kræft hud vækstrater skal biopsi for at bekræfte en kræftdiagnose. Afhængigt af den formodede form for hudkræft, de biopsiteknik variere en smule, men afgørende; Enhver potentiel melanom kræver en kirurgisk biopsi, hvor hele vækst fjernes med en skalpel, hvis muligt. En patolog derefter studerer prøven under et mikroskop for at fastslå, om cancerceller er til stede; Hvis melanomais diagnosticeret, kan andre tests pålægges at vurdere graden af ​​kræft spredning (metastaser) …

Korrekturlæsere og opdateringer

Dette resumé er revideret regelmæssigt og ajourføres efter behov af PDQ Adult Treatment Editorial Board, som er redaktionelt uafhængig af National Cancer Institute (). Resuméet afspejler en uafhængig gennemgang af litteraturen og repræsenterer ikke en politisk erklæring eller National Institutes of Health (NIH).

Bestyrelsesmedlemmer revision i nyligt offentliggjorte artikler hver måned for at afgøre, om en artikel skal

Ændringer resuméer sker via en konsensus proces, hvor bestyrelsesmedlemmer vurderer styrken af ​​beviserne i de publicerede artikler og bestemme, hvordan artiklen skal indgå i resuméet.

Den ledende korrekturlæsere for melanom behandling er

Eventuelle kommentarer eller spørgsmål til resumé indholdet skal indsendes til Cancer.gov gennem webstedets Contact Form. Må ikke kontakte de enkelte bestyrelsesmedlemmer med spørgsmål eller kommentarer til resuméerne. Bestyrelsesmedlemmer vil ikke reagere på individuelle forespørgsler.

Niveauer af Evidence

Nogle af reference- citater i dette resumé er ledsaget af et niveau-of-evidence betegnelse. Disse betegnelser er beregnet til at hjælpe læserne at vurdere styrken af ​​beviser til støtte for anvendelsen af ​​specifikke interventioner eller tilgange. Den PDQ Adult Treatment Editorial Board bruger et formelt bevis ranking system i at udvikle sine niveau-of-evidence betegnelser.

Tilladelse til at bruge denne Summary

PDQ er et registreret varemærke. Selv kan frit benyttes af indholdet af PDQ dokumenter som tekst, kan det ikke blive identificeret som en PDQ kræft information resumé, medmindre det er præsenteret i sin helhed, og opdateres løbende. Dog vil en forfatter være tilladt at skrive en sætning som ” ‘s PDQ kræft information resumé om forebyggelse af brystkræft hedder risikoen kortfattet: [omfatter uddrag fra resuméet].”