mental sundhed: reaktiv vedhæftet lidelse

Reaktiv vedhæftet lidelse (RAD) er en tilstand findes hos børn, der har fået groft uagtsom pleje og ikke danner en sund følelsesmæssig tilknytning med deres primære omsorgspersoner – normalt deres mødre – før alder 5.

Somatoforme lidelser er psykiske sygdomme, der forårsager kropslige symptomer, herunder smerter. Symptomerne kan ikke spores tilbage til en fysisk årsag. Og de er ikke et resultat af stofmisbrug eller en anden psykisk sygdom; Mennesker med somatoforme lidelser er ikke faking deres symptomer. Smerten og andre problemer, de oplever er reelle. Symptomerne kan påvirke daglige funktion betydeligt; Læger har brug for at udføre mange tests for at udelukke andre mulige årsager, før de diagnosticere en somatoform …

RAD kan påvirke alle aspekter af et barns liv og udvikling. Der er to typer af RAD: hæmmet og disinhibited.

Som med voksne, er psykiske lidelser hos børn diagnosticeret baseret på tegn og symptomer, der indikerer en bestemt tilstand. Hvis fysiske symptomer er til stede, kan lægen udføre en komplet sygehistorie og fysisk undersøgelse, herunder en gennemgang af udviklingsmæssige milepæle. Selv om der ikke lab tests til specifikt diagnosticere RAD, lægen kan nogle gange bruge forskellige tests, såsom Neuroimaging undersøgelser eller blodprøver, hvis der er bekymring for, at en fysisk sygdom eller medicin bivirkninger kan være årsag til symptomerne.

s ny e-mail-serien om at diagnosticere, behandle og leve med binge eating disorder