milepæle for aldre 15 til 18 – emne oversigt

Ages 15 til 18 er en spændende tid i livet. Men disse år kan være en udfordring for teenagere og deres forældre. Følelser kan ændre sig hurtigt som teenagere lære at håndtere skole, deres venner, og voksne forventninger. Teen selvværd påvirkes af succes i skolen, sport og venskaber.

Whoopin; hoste kan lyde som en sygdom fra en anden tidsalder. Men sygdommen, også kaldet kighoste, er i live og godt i US; Kendt som en børnesygdom, kighoste er faktisk mest almindelig hos unge og voksne. De passerer kighoste til andre familiemedlemmer uden at indse, at deres kolde-lignende symptomer er virkelig pertussis; For søskende og ægtefæller, kan fange pertussis betyde en severecough og ubesvarede arbejdsdage. Men når modtageren er en uvaccineret barn, whooping …

Teenagere i denne aldersgruppe

Teenagere i denne aldersgruppe

Teenagere i denne aldersgruppe

I denne aldersgruppe

Normalt indtaste puberteten efter alder 15; De fleste piger har haft deres første menstruation efter alder 15; Efter alder 15, piger er i nærheden af ​​deres voksenhøjde; Drenge normalt fortsætte med at vokse højere og tager på i vægt gennem deres teenage år.

Begynd at se problemer i nuancer af grå i stedet for sort og hvid; Kan forstå, at folk kan se det samme problem på forskellige måder, men ofte føler, at deres personlige synspunkter er dem, der er mest korrekt; Kan tror de “ved alt.

Prøv at finde deres plads i verden. De regne ud “Hvem er jeg?” og “Hvordan kan jeg passe på, Kan have følelsesmæssige udsving fra dag til dag, Seem moden til tider, men stadig have perioder med barnlig adfærd, rebel maj og har svært adfærd Begynd at søge intime relationer, som bliver en vigtig del af deres identitet.

Drenge fortsætte med at få stærkere og mere adræt selv efter puberteten; Piger har en tendens til ikke at få nogen mere styrke eller smidighed efter puberteten.