min: at miste 100 pounds

Kathleen M. zelman, MPH, RD, L; den 25. februar 2014

Jeg har været tung hele mit liv. Selv i mine børnehave fotos, jeg var buttet. I slutningen af ​​gymnasiet, tjente jeg mere vægt. I college, jeg nåede 260 pounds – Jeg tror, ​​fordi jeg var på min egen. Jeg havde et kørekort, et job. Jeg kunne gå ud til middag, spise, når jeg ønskede. Ingen passede på mig.

At være tung ikke gøre mig føle sig dårligt, selv om. Jeg var temmelig sikker på. Jeg var ikke klar over jeg var så stor som jeg var, indtil jeg begyndte at se på gamle fotos et par måneder siden. Det var temmelig chokerende.

Omkring tre og et halvt år siden, jeg mistede 40 pounds. Så fik jeg gravid med mit første barn. Jeg mistet denne graviditet vægt, så blev gravid igen. Efter mit andet barn blev født, jeg mistede alle men 10 pounds af den ekstra vægt, så jeg vejede 230 pounds.

“Jeg vidste, at jeg havde brug for at passe bedre på mig selv.” – Catherine Grunden

To ting pressede mig til at starte seriøst tabe. Først blev jeg gjort have børn, så jeg vidste, at min krop ikke ville være at gå gennem nogen mere store forandringer. Og for det andet, min far havde et hjerteanfald i en alder af 54, som havde min bedstefar. Jeg vidste, at jeg havde brug for at passe bedre på mig selv.

Mit første skridt var at starte Couch til 5K program, som hjælper stillesiddende mennesker arbejde op til at køre en 5K løb i kun 9 uger. Jeg troede altid løbere var så cool, men at være en virkede som en umulig mål. En ven og jeg besluttede at prøve det sammen.

Jeg var nødt til at starte inde på et løbebånd, fordi jeg var for flov til at være udenfor. Jeg græd den første dag, fordi jeg kun kunne køre i tre 1-minutters perioder – og du skulle gøre det otte gange.

Til sidst jeg arbejdede igennem det, og vi kørte en 5K i oktober sidste år. Nu kan jeg køre i mere end en time ad gangen. Jeg håber at uddanne sig til en 10K snart, måske endda en halv marathon en dag.

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Mens du træner, bør du regne imellem …