mindfulness-baseret stress reduktion – emne oversigt

MBSR er et program, der hjælper dig med at lære at berolige dit sind og krop til at hjælpe dig med at håndtere sygdom, smerte og stress.

Ved Erinn BUCKLA; Efter alle de oprustning og pres op til ferien, er der ikke føler sig som de har brug for en pause i løbet af sidste uge af året? “Denne tid af året er stressende på grund af kombinationen af ​​øget aktivitetsniveau og øgede forventninger,” siger James Campbell Hurtig, professor i ledelse og organisatorisk adfærd ved University of Texas i Arlington. “For dem, der ikke har gjort tid for fred i deres liv, kan dette være en virkelig udfordrende sæson €.; Brug…

En anden vigtig del af mindfulness er ikke at dømme nuet. Dette skyldes, at domme kan føre dig at dvæle ved (eller “sidde fast” tænker) dårlige situationer, følelser eller tanker. Og dvæle ved fortiden hjælper ikke du accepterer eller løse problemer. Det bare bringer dig ned.

Ved at træne dit sind til at fokusere på den nuværende, du lærer ikke at fare vild i beklager fra fortiden eller bekymringer om fremtiden. Give slip på disse tanker kan hjælpe dig med at bekymre sig mindre og acceptere tingene som de er. Mindfulness lærer dig at være i kontrol over dit sind, så at dit sind ikke kontrollere dig.

For at hjælpe dig med at fokusere dit sind på den nuværende, en klasse i MBSR normalt lærer dig at

Fokuser din opmærksomhed på hele din krop, startende med fødderne og slutter ved dit hoved. Som du gør denne “kropsscanning,” du måske bemærke steder, hvor du er anspændt eller har smerter. Du vil måske bemærke, hvordan din mave stiger og falder som du indånder; Fokus på tanker og distraktioner, der kører gennem dit sind, men ikke dømme dem. For eksempel kan du bemærke, at en tanke om arbejde kommer til dit sind. Snarere end at bekymre sig om din tanke, skal du blot notere tanken ( “arbejde”) og følelse ( “bekymring”) uden at dvæle ved dem. Drej derefter din opmærksomhed tilbage til nuet. Det er almindeligt for sindet at vandre, når en person begynder at øve mindfulness. Hvis det sker for dig, det er okay. Holde forsøger. Dette er grunden til mindfulness kaldes en praksisnær det tager praksis for ikke bedømme dine følelser og tanker. Det tager praksis at blive i nuet; Praksis yoga åndedrætsøvelser, strækker, og udgør for styrke og slappe muskler.