minocyclin for reumatoid arthritis

Minocyclin gives sædvanligvis gennem munden (oralt), men det er undertiden gives som et skud (injektion).

Minocyclin er en tetracyklin antibiotikum. Det bekæmper bakterier i din krop. Det er ikke klart, hvordan minocyclin arbejder for at reducere aktiviteten af ​​rheumatoid arthritis. Det kan arbejde ved at reducere virkningen af ​​visse proteiner, der eroderer brusk.

Minocyclin anvendes primært til behandling af tidlige tilfælde af rheumatoid arthritis. Det anvendes til behandling af ledsmerte og hævelse.

I nogle studier har minocyclin vist nogle fordele i at reducere symptomer, måske ved at bremse udviklingen af ​​fælles ødelæggelser forårsaget af leddegigt. Det kan medvirke til at reducere ledsmerter og hævelse og forkorte den tid af morgenstivhed. 1

Normalt fordelene ved medicinen er vigtigere end nogen mindre bivirkninger; Bivirkninger kan gå væk efter du tager medicin for et stykke tid; Hvis bivirkninger stadig genere dig, og du spekulerer på, om du skal fortsætte med at tage medicinen, ringe til din læge. Han eller hun kan være i stand til at sænke din dosis eller ændre din medicin. Må ikke pludselig holde op med at tage din medicin, medmindre din læge fortæller dig til.

Alle lægemidler har bivirkninger. Men mange mennesker ikke føler bivirkninger, eller de er i stand til at håndtere dem. Spørg på apoteket om de bivirkninger af hver medicin, du tager. Bivirkninger er også opført i de oplysninger, der kommer med din medicin.

Her er nogle vigtige ting at tænke på

Ringe til din læge eller andre beredskabstjenester det samme, hvis du har

Ring til din læge med det samme, hvis du har

Almindelige bivirkninger af denne medicin omfatter

Se Drug Anmodning om en komplet liste over bivirkninger. (Drug reference er ikke tilgængelig i alle systemer.)

Trouble vejrtrækning; Hævelse af ansigt, læber, tunge eller hals.

Diarré og vaginal gær infektioner kan forekomme, når orale antibiotika ødelægge nogle af de normale og nødvendige bakterier, der lever i kroppen. Spise yoghurt, der indeholder aktive kulturer (lactobacillus) kan hjælpe med at forhindre nogle af disse bivirkninger.

Tager visse antibiotika kan gøre dig mere følsom over for solen. Undgå solen og solarier. Bær solcreme og beskyttende tøj, når du er udenfor.

Medicin er en af ​​de mange værktøjer din læge har til at behandle et sundhedsmæssigt problem. Tager medicin, som lægen foreslår vil forbedre dit helbred og kan forhindre fremtidige problemer. Hvis du ikke tager din medicin korrekt, kan du lægge dit helbred (og måske dit liv) i fare.

Der er mange grunde til, at folk har problemer med at tage deres medicin. Men i de fleste tilfælde, er der noget du kan gøre. For forslag til, hvordan du kan løse fælles problemer, tager medicin som foreskrevet.

Kvinder, der bruger denne medicin under graviditet har en lidt større chance for at få et barn med misdannelser. Hvis du er gravid eller planlægger at blive gravid, skal du og din læge afveje risici ved at bruge denne medicin mod risikoen for ikke at behandle din tilstand.

Opfølgning pleje er en vigtig del af din behandling og sikkerhed. Vær sikker på at gøre og gå til alle aftaler, og ringe til din læge, hvis du har problemer. Det er også en god ide at vide dine testresultater og føre en liste over de lægemidler, du tager.

Udfyld ny medicin oplysningsskema (PDF) (Hvad er en PDF-dokument?) For at hjælpe dig med at forstå denne medicin.

Genovese MC (2009). Behandling af leddegigt. I GS Firestein et al., Red., Kelley s Textbook of Rheumatology, 8. udg., Bd. 2, s. 1119-1143. Philadelphia: Saunders Elsevier.

Anne C. Poinier, MD – Intern Medicin; Nancy Ann Shadick, MD, MPH – Intern Medicin, Rheumatology

September 9, 2014

Hives; Sorte eller blodig afføring; Brystsmerter; Usædvanlig blødning eller blå mærker; Feber og kulderystelser.

Kvalme og opkast; Diarre; Belly smerter eller kramper; Vaginal kløe eller udledning.