misteltenekstrakter (pdqто): komplementær og alternativ medicin [] -Oversigt

Denne komplementær og alternativ medicin (CAM) sammenfattende oplysninger giver et overblik over brugen af ​​mistelten som en behandling for mennesker med kræft. Resuméet indeholder en kort historie om mistelten forskning, resultaterne af kliniske forsøg, og mulige bivirkninger af mistelten brug.

Forekomst og Mortalit; Anslået nye tilfælde og dødsfald fra larynxcancer i USA i 2014: [1; Nye tilfælde: 12,630; Dødsfald: 3.610; anatom; Den strubehovedet er opdelt i følgende tre anatomisk region; Den supraglottisk strubehovedet omfatter strubelåget, falske stemmebånd, ventrikler, aryepiglottic folder og arytenoids; Glottis omfatter de sande stemmebånd og de forreste og bageste Commissurer; Den subglottic region begynder omkring 1 cm under …

Mange af de medicinske og videnskabelige termer, der anvendes i dette resumé er hypertekst forbundet (ved første brug i hvert afsnit) til Dictionary of Cancer Vilkår, som er orienteret mod nonexperts. Når en sammenkædet udtryk klikkes, vil en definition vises i et separat vindue.

Reference citater i nogle PDQ CAM oplysninger resuméer kan indeholde links til eksterne websteder, der drives af enkeltpersoner eller organisationer med henblik på markedsføring eller fremme brugen af ​​specifikke behandlinger eller produkter. Disse vejledende citater er medtaget til orientering. Deres integration bør ikke ses som en godkendelse af indholdet af de websteder, eller af enhver behandling eller produkt, som PDQ Cancer CAM Editorial Board eller National Cancer Institute.

Referencer

Denne information er produceret og leveret af Nationa; Cance; Institute (). Oplysningerne i dette emne kan have ændret sig, siden den blev skrevet. For de mest aktuelle oplysninger, kontakt Nationa; Cance; Institut via internettet hjemmeside på http: /; cancer.gov eller ring 1-800-4-KRÆFT.

 Offentlig Information fra National Cancer Institute