misteltenekstrakter (pdqто): komplementær og alternativ medicin [] -questions og svar om mistelten

Mistelten er en semiparasitic plante, der vokser på flere typer af træer, herunder æble, eg, ahorn, elm, fyr, og birk. Det har været anvendt i århundreder til at behandle medicinske tilstande, såsom epilepsi, hypertension, hovedpine, menopausale symptomer, infertilitet, arthritis og gigt.

Mistletoe er en af ​​de mest studerede komplementær og alternativ medicin behandlinger for kræft. I visse europæiske lande, ekstrakter fremstillet af europæiske mistelten er blandt de mest foreskrevne behandlinger til kræftpatienter. Disse produkter er fremstillet og solgt under navne, herunder

Dette resumé diskuterer forskning udført hovedsageligt med de europæiske mistelten arter.

Den kemiske sammensætning af mistelten produkter varierer afhængigt af mange faktorer, herunder

Misteltenekstrakter fremstilles som vandbaserede opløsninger eller opløsninger af vand og alkohol. Mistelten produkter kan navngives efter den type vært træet, hvor planten vokser. For eksempel, IscadorM er fra æbletræer, IscadorP kommer fra fyrretræer, IscadorQ er fra egetræer, og IscadorU kommer fra elmetræer. Nogle brugere mener, at den type mistelten ekstrakt valgt bør afhænge af typen af ​​tumor og kønnet af patienten.

Mistletoe blev brugt af Druids og de gamle grækere, og vises i legenden og folklore som et universalmiddel eller “kur-alle”. Moderne interesse i mistelten som en mulig behandling for kræft begyndte i 1920’erne.

Uddrag af mistelten har vist sig at dræbe kræftceller i laboratoriet og til at styrke immunforsvaret (den komplekse gruppe af organer og celler, der forsvarer kroppen mod infektion eller sygdom). Af denne grund har mistelten blevet klassificeret som en type modifikator for biologisk respons (et stof, der stimulerer kroppens reaktion på infektion og sygdom). Ekstrakter af mistelten er også blevet vist i laboratoriet for at forhindre væksten af ​​nye blodkar er nødvendige for tumorer at vokse.

Ingredienser i mistelten der er blevet undersøgt for deres anvendelighed i behandling af kræft omfatte

Mistelten ekstrakt undersøgt som en mulig anticancermiddel, fordi det har vist sig at

Se PDQ sundhedsperson resumé på misteltenekstrakter for mere information om teori.

Mistletoe ekstrakter er normalt gives ved injektion under huden (subkutant). Mindre almindelige måder at give mistelten indbefatter gennem munden, i en vene (intravenøs eller IV), i pleurahulen, eller ind i tumoren. I de fleste indberettede undersøgelser blev injektioner under huden givet 2 til 3 gange om ugen i forskellige tidsrum.

Mange laboratorie- og dyreforsøg er blevet udført med mistelten, enten alene eller kombineret med andre midler. Laboratorieundersøgelser har antydet, at mistelten kan støtte immunsystemet ved at øge antallet og aktiviteten af ​​forskellige typer af hvide blodlegemer. En type af europæisk mistelten (IscadorQ), der anvendes i en 2004 laboratorium undersøgelse viste en stærk anticancer effekt på visse typer kræftceller, men ingen anticancer effekt på andre typer af kræftceller. Mens den ene laboratorium undersøgelse rapporterede, at mistelten ekstrakt forårsagede flere typer af humane kræftceller til at vokse hurtigere, det ikke blev fundet i andre nyere lab undersøgelser.

Undersøgelser testning mistelten evne til at stoppe væksten af ​​cancerceller hos dyr har givet blandede og inkonsistente resultater, afhængigt af ekstrakten anvendte den testede dosis, den måde, det blev givet, og typen af ​​cancer undersøgt. Resultater af nogle få dyreforsøg har antydet, at mistelten kan være nyttig til at reducere bivirkningerne ved standard anticancerterapi, såsom kemoterapi og strålebehandling, og at det modvirker effekten af ​​lægemidler, der anvendes til at undertrykke immunsystemet, såsom cortison.

De fleste kliniske forsøg med mistelten til behandling af kræft er blevet gjort i Europa. De fleste resultater undersøgelse er blevet offentliggjort på tysk. Selv om mange af disse forsøg har rapporteret mistelten skal være effektiv, er der store svagheder i næsten alle, der rejser tvivl om deres resultater. Svagheder har inkluderet et lille antal patienter, ufuldstændige patientdata, mangel på information om mistelten dosis, og problemer med studiedesign.

Mange undersøgelser involverer brug af mistelten som adjuverende behandling af patienter med kræft. En retrospektiv kohorte undersøgelse udført i Europa mellem 1993 og 2000 så på brugen af ​​en mistelten ekstrakt (Iscador) som langsigtet adjuverende behandling i 800 patienter behandlet med kemoterapi og / eller strålebehandling for kolorektal cancer, der ikke havde spredt sig. Undersøgelsen viste, at patienter behandlet med Iscador havde færre bivirkninger, bedre symptomlindring, og bedre sygdomsfri overlevelse sammenlignet med patienter, som ikke har modtaget Iscador som adjuverende behandling.

Before forskerne kan udføre klinisk forskning lægemiddel i USA, skal de indsende en Investigational New Drug (IND) ansøgning med Food and Drug Administration (FDA). FDA gør ikke offentlig information om IND applikationer eller godkendelse; disse oplysninger kan offentliggøres kun af sagsøgerne. I det sidste årti, blev mindst to amerikanske efterforskere givet godkendelse til at udføre kliniske forsøg med mistelten som en behandling for mennesker med kræft. Disse kliniske forsøg nu lukket.

I 2002 National Center for komplementær og alternativ medicin (NCCAM), i samarbejde med National Cancer Institute (), begyndte indskrive patienter til et fase I klinisk forsøg med en mistelten ekstrakt (Helixor A) og gemcitabin til patienter med fremskredne solide tumorer . Denne kombination viste lav toksicitet og ingen botaniske – interaktioner blev rapporteret.

Anmeldelser af mange kliniske forsøg kombineret

Resultaterne fra over 50 kliniske forsøg med mistelten ekstrakter hos patienter med cancer er blevet offentliggjort. Nyeste anmeldelser af mange undersøgelser tilsammen har set på effekterne af mistelten på livskvalitet, overlevelse, og symptomlindring i forskellige typer af kræft

Meget få alvorlige bivirkninger er blevet rapporteret fra brugen af ​​mistelten ekstrakt produkter. Almindelige bivirkninger omfatter ømhed og inflammation på injektionsstedet, hovedpine, feber og kulderystelser.

En gennemgang adspurgte mange dyr og mennesker undersøgelser, der anvendte europæiske mistelten og mistelten lektiner. Forskellige doser og måder at give mistelten blev brugt. Behandlingen blev ikke fundet at mindske immunsystemet reaktioner. Høje doser af mistelten lektiner beskadiget leveren i nogle tilfælde; denne skade var correctable. En anden anmeldelse af kliniske forsøg rapporterede bivirkninger, der omfattede øget kredsløbsproblemer, tromboflebitis, hævelse af lymfeknuder, og allergiske reaktioner.

Enkelte tilfælde af alvorlige allergiske reaktioner, herunder anafylaktisk shock, er blevet rapporteret.

USA Food and Drug Administration (FDA) har ikke godkendt anvendelsen af ​​mistelten som en behandling for cancer eller anden medicinsk tilstand. FDA tillader ikke injicerbare misteltenekstrakter der skal importeres eller anvendes med undtagelse af klinisk forskning.

Denne information er produceret og leveret af Nationa; Cance; Institute (). Oplysningerne i dette emne kan have ændret sig, siden den blev skrevet. For de mest aktuelle oplysninger, kontakt Nationa; Cance; Institut via internettet hjemmeside på http: /; cancer.gov eller ring 1-800-4-KRÆFT.

 Offentlig Information fra National Cancer Institute