moms, børn, og kropsbillede

“På en kost, kan du ikke spise.” Det er, hvad man 5-årig pige havde at sige i en undersøgelse om pigernes forestillinger om slankekure og kropsbillede. Denne og andre undersøgelser har vist, at døtre er mere tilbøjelige til at have ideer om slankekure, når deres mødre kost. Børn samle op på kommentarer om slankekure begreber, der kan synes harmløs, såsom begrænsning af højt fedtindhold fødevarer eller spise mindre. Længe før piger indtaste deres teenage år, er de tænker slankekure og måske udvikle usunde spisevaner.

Mange ting kan udløse vægt bekymringer for piger og påvirke deres spisevaner, såsom

Mange teenagepiger af gennemsnitlig vægt tror, ​​de er overvægtige og ikke er tilfredse med deres krop. Under ekstreme vægt bekymringer – og handler på disse bekymringer – kan skade pigernes sociale, fysiske og følelsesmæssige vækst. Handlinger såsom springe måltider eller tage kost piller kan føre til dårlig ernæring og svært ved at lære. For nogle kan ekstreme bestræbelser på at tabe føre til spiseforstyrrelser som anoreksi eller bulimi. For andre kan trykket at være tynd faktisk føre til binge spiseforstyrrelse: overspisning der efterfølges af ekstrem skyld. Hvad mere er, piger er mere tilbøjelige til yderligere at risikere deres helbred ved at forsøge at tabe sig i usunde måder, såsom ved at ryge eller tage kost piller.

Selvom det ikke er så almindeligt, drenge er også risiko for at udvikle usunde spisevaner og spiseforstyrrelser. Krop billede bliver et vigtigt emne for teenagedrenge som de kæmper med krop ændringer og være mere opmærksom på mediernes billeder af den “ideelle” muskuløs mand.

Dine børn opmærksomme på, hvad du siger og gør om din egen krop billede – selv om det ikke ser ud som det nogle gange. Hvis du altid klager over din vægt eller føler pres for at ændre din kropsform, kan dine børn lære, at disse er vigtige bekymringer. Hvis du er tiltrukket af nye “mirakel” kostvaner, kan de lære, at restriktive slankekure er bedre end at gøre sunde valg af livsstil. Hvis du fortæller din datter, at hun ville være kønnere, hvis hun tabte vægt, vil hun lære, at målene for vægttab er at være attraktive og accepteret af andre.

Forældre er rollemodeller og skal forsøge at følge den sunde kostvaner og fysisk aktivitet mønstre, som du gerne dine børn til at følge – for dit helbred og deres. Ekstreme vægt bekymringer og spiseforstyrrelser, samt fedme, er svære at behandle. Alligevel kan du spille en vigtig rolle i forebyggelsen af ​​disse problemer for dine børn.

Have bekymret over deres egne mødre vejer; Under mødre, der er alt for bekymrede for deres døtres vægt og ser; Naturlig vægtøgning og andre organ ændringer i løbet Pubert; Peer pres for at se en vis wa; Kæmper med selv-Estée; Medier billeder, der viser den ideelle kvindelige krop så tynd

Hjælp til dit barns Eczem; Hvordan er ADHD påvirker dit liv; Hjælp til mave problemer i Kids

Fakta: Børne Oral healt; Børns Vision Screenin; 9 Overraskende grunde til at få mere søvn