multipel sklerose hjælpemidler: ben seler, orthotics, scootere, og mere

Hjælpemidler er værktøjer, der kan gøre livet med multipel sklerose lidt lettere. De hjælper dig med opgaver som at gå, dressing og badning, og hjælpe dig med at bruge mindre energi. En arbejdsulykke eller fysisk terapeut kan anbefale enheder, der vil hjælpe dig mest, og lærer dig at bruge dem.

Du har haft dissemineret sklerose i et stykke tid nu, og forsøgte en masse ting til at lette din smerte eller sikring mod muskelspasmer. Men du bare ikke får lindring, du har brug for. Er det tid, du spekulerer på, at være opmærksom på al den snak om medicinsk marihuana? Kunne det være en mulighed for dig; Er det muligt; Det giver en vis lettelse til folk som Zach, der bedt om at holde sit fulde navn fortroligt. Han bor i Phoenix, AZ, hvor medicinsk marihuana har været lovligt siden 2010; Zach beskæftiger sig med snurren i hans …

Nogle af disse enheder kan hjælpe dig med at komme rundt

Orthotics: Disse er letvægts indsætter du slid inde i dine sko, der kan holde dig mere stabil og lethed træthed. De kan også klammeparentes dine fødder, som hjælper, hvis du har spasticitet i dine fødder.

Benskinne; Svaghed i dine benmuskler kan gøre det sværere at gå op og ned ad trapper, stiger fra en stol, eller gå. En ankel-fods tandbøjle kan holde din ankel stabil, når du har problemer med de muskler, der hæver foden. Det passer ind i en almindelig sko og holder dine tæer fra at trække. Hvis du har muskelsvaghed i nakken, kan en hals tandbøjle gøre dig mere komfortabel.

Canes: En af disse kan være den mest nyttigt redskab, når det ene ben er svagere end den anden, eller når du har milde problemer med balancen. Her er nogle tips til ved hjælp af en

Det er en god idé at have en session med en fysioterapeut for at lære, hvordan man korrekt brug din stok eller anden hjælpemiddel.

Walkers: Det er bedst, hvis du har en masse ben svaghed eller en balance problem. Du kan tilføje hjul eller platforme til rollatoren, hvis du skal.

Kørestole eller scootere: De kan give dig mere frihed til at gå, hvor du skal, hvis det bliver sværere for dig at komme rundt på egen hånd. De er som regel bedst, hvis du har alvorlige træthed, er meget usikker på dine fødder, eller du falder nogle gange.