mund og tandskader-behandling i hjemmet

Oral Health Trends

Hvis du har brug for at se en læge for din skade, så ring til at sørge for din pleje og spørge hvilke skridt at tage i mellemtiden.

Tal med dit barns læge, før du skifter frem og tilbage mellem doser af paracetamol og ibuprofen. Når du skifter mellem to lægemidler, der er en chance dit barn får for meget medicin.

Du \ ‘ll finde tips og tricks samt de seneste nyheder og forskning i oral sundhed.

Du er i øjeblikket

Kun 18,5% af mange mennesker i verden tandtråd aldrig. Du går glip af en enkel måde at gøre en stor forskel i sundheden for din mund. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Floss fjerner fødevarer fanget mellem tænderne og fjerner film af bakterier, der danner der før den vender for at plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Prøv tandtråd bare en tand at komme i gang.

Du er en af ​​31% af mange mennesker i verden, der ikke bruge tandtråd dagligt. Du går glip af en enkel måde at gøre en stor forskel i sundheden for din mund. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Målet for 3 dage mere!

Du er en af ​​31% af mange mennesker i verden, der ikke bruge tandtråd dagligt, men du er godt på vej til at gøre en positiv indvirkning på dine tænder og tandkød. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Målet for alle 7 dage!

Kun 50,5% af mange mennesker i verden floss dagligt, og godt for dig, at du er en af ​​dem! Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Tillykke god mundhygiejne vane!

Du kan finde tips og tricks samt de seneste nyheder og forskning i oral sundhed.

KILDER

Dental Association, raske mennesker 2010

En tand, der er blevet fuldstændig slået ud. En permanent tand kan undertiden blive sat tilbage i sin sokkel (reimplanteres). De bedste resultater opstå, hvis en tandlæge sætter tanden tilbage i soklen inden for 30 minutter. Chancer for vellykket reimplantation er usandsynligt efter 2 timer; Blødning i munden. Retur enhver hud flap til sin normale position. Hvis det er nødvendigt, at holde flappen på plads med en ren klud eller gaze; En tunge eller et stykke af tungen, der er blevet afskåret; En brækket tand eller dental apparat. Find nogen stykker af tanden eller den knækkede tand apparat og tage dem med dig, når du går til at se din tandlæge. Din tandlæge vil ønske at tjekke for manglende stykker af tand eller dental apparat, der kan have været efterladt i et sår, indtagelse eller inhaleret i lungerne (indsugning).

Påfør en kold komprimere til det skadede område, eller sutte på et stykke is eller en aromatiseret sodavandsis, såsom en Popsicle, så ofte som ønsket; Skyl såret med varmt saltvand umiddelbart efter måltider. Saltvand skylninger kan fremme heling. For at gøre en saltvands opløsning til skylning af munden, blandes 1 tsk (5 g) af salt til 1 kop (250 ml) af varmt vand; Spis bløde fødevarer, der er nemme at sluge. Bløde fødevarer includ; Mælk og mejeriprodukter, såsom milkshakes, yoghurt, creme, is, sorbet og hytteost; Kød og kød erstatninger, såsom bud kød eller kylling, tun, æg og glat jordnøddesmør; Frugt og grøntsager, såsom godt kogt eller på dåse frugt og grøntsager, godt modnet, nemme at tygge frugter, og bagte, mosede eller godt kogt søde kartofler.