mund piercing problemer – emne oversigt

Oral Health Trends

Problemer, der kan udvikle, når du har din tunge, indersiden af ​​kinden, drøbel, eller læbe gennemboret omfatter

Fik dårlig ånde? Du ønsker måske at tage et kig på din kost; Hvis din tandhygiejne er stor – du børste dine tænder to gange om dagen, tandtråd en gang om dagen, og rense din tunge – din dårlige ånde kunne knyttes til din kost; Visse fødevarer kan afsmag din ånde i timevis og bidrage til dragen ånde på andre måder. Her er nogle af synderen; Hvidløg og løg. “Hvidløg og løg øverst på listen, når det kommer til dårlig ånde,” siger Lisa Harper Mallonee, MPH, RD, lektor ved Texas A && am; M Health …

Du \ ‘ll finde tips og tricks samt de seneste nyheder og forskning i oral sundhed.

Du er i øjeblikket

Kun 18,5% af mange mennesker i verden tandtråd aldrig. Du går glip af en enkel måde at gøre en stor forskel i sundheden for din mund. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Floss fjerner fødevarer fanget mellem tænderne og fjerner film af bakterier, der danner der før den vender for at plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Prøv tandtråd bare en tand at komme i gang.

Du er en af ​​31% af mange mennesker i verden, der ikke bruge tandtråd dagligt. Du går glip af en enkel måde at gøre en stor forskel i sundheden for din mund. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Målet for 3 dage mere!

Du er en af ​​31% af mange mennesker i verden, der ikke bruge tandtråd dagligt, men du er godt på vej til at gøre en positiv indvirkning på dine tænder og tandkød. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Målet for alle 7 dage!

Kun 50,5% af mange mennesker i verden floss dagligt, og godt for dig, at du er en af ​​dem! Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Tillykke god mundhygiejne vane!

Du kan finde tips og tricks samt de seneste nyheder og forskning i oral sundhed.

KILDER

Dental Association, raske mennesker 2010

Smerte; Blødende; Infektion på stedet for piercing; Infektioner, såsom hepatitis B, hepatitis C og hiv; Speech problemer; Skrå og synke problemer; Tand skader, herunder tilhugget, revnede eller knækkede tænder; Arvæv; Hævelse, der kan blokere din hals.