muskelsvind diagnose & behandling

Muskelsvind (MD) er diagnosticeret gennem en fysisk eksamen, en familie sygehistorie, og tests. Disse kan omfatte

I hvert nummer af Magazine, beder vi vores eksperter til at besvare læsernes spørgsmål om en bred vifte af emner. I vores juni 2012 problem, spurgte vi ‘s børnepasning ekspert, Roy Benaroch, MD, hvis forældre stadig bør holde ipecac i tilfælde deres barn sluger en gift; Q: Jeg var altid fortalt at holde ipecac i medicinskabet. Nu hører jeg, at jeg ikke skulle. Hvad er ændret; A: I årtier forældre blev rådet til at holde en flaske ipecac på hånden, bare i tilfælde et barn indtaget noget giftigt …

Der er ingen kur for enhver form for muskeldystrofi, men medicin og terapi kan bremse sygdommens forløb. Humane forsøg med genterapi med dystrophingenet er på nær horisonten. For eksempel er forskerne forsker måder at indsætte en arbejdsgruppe dystrophingen i musklerne i drenge med Duchenne og Becker muskeldystrofi.

Forskere undersøger potentialet i visse muskel-bygning medicin til at bremse eller vende progressionen af ​​muskelsvind. Andre forsøg søger ind virkningerne af den kosttilskud kreatin og glutamin på produktion og lagring muskel energi.

Symptomerne ofte kan afhjælpes gennem motion, fysioterapi, rehabiliterende enheder, respiratorisk pleje, og kirurgi

I nogle tilfælde kan sygdomsprogression blive bremset eller symptomer lindres med medicin

Medicin kan også blive ordineret for nogle muskelsvind-relaterede hjerteproblemer.

En muskel biopsi (fjernelse og eksamen i en lille prøve af muskelvæv, DNA (genetisk) testin, elektromyografi eller nerve ledningsforstyrrelser tests (som bruger elektroder til at teste muskler og / eller nerve funktion Blood enzym tests (for at lede efter tilstedeværelsen af kreatinkinase, som afslører forringelse af muskelfibre)