myocarditis: årsager, symptomer, og behandlinger

Berører flere tusinde mange mennesker i verden hvert år, myocarditis er en sygdom præget af betændelse i hjertemusklen (myokardiet). Præcis hvor mange mennesker er berørt, er svært at vide, fordi myocarditis ofte producerer ingen symptomer.

Kan du drikker, hvis du har hjertesygdom? Moderat drikke bør være OK, hvis din læge godkender, men du bør ikke regne med alkohol for at være en vigtig del af dit hjerte sundhedsplan; Hvis du ikke drikker alkohol nu, er der ingen grund til at starte, “siger Mark Urman, MD, en kardiolog på Cedars-Sinai Heart Institute i Los Angeles; Det er rigtigt, at der har været undersøgelser forbinder drikke små mængder alkohol – ikke mere end to drinks om dagen for mænd og en drink om dagen for kvinder – til bedre hjerte sundhed …

Viral infektion er den mest almindelige årsag til myocarditis.

Når du har en infektion, din krop producerer celler til at bekæmpe infektion. Disse celler også frigive kemikalier. Hvis sygdomsbekæmpende celler indtaste dit hjerte, kan de frigive kemikalier, som kan skade din hjertemusklen. Dit hjerte kan blive tyk, hævede, og svag. Søger øjeblikkelig lægehjælp til infektioner kan hjælpe med at forhindre komplikationer.

Disse er nogle af de typer af infektioner, der kan forårsage myocarditis.

virusinfektioner

bakterielle infektioner

Svampe og parasitinfektioner kan også forårsage myocarditis.

Andre årsager til myocarditis omfatter visse kemikalier eller allergiske reaktioner på medicin eller toksiner såsom alkohol, narkotika, bly, spider bid, hvepsestik, eller snakebites og kemoterapi og strålebehandling. Under en autoimmun sygdom, såsom lupus eller leddegigt, der forårsager betændelse i hele kroppen kan også føre til myocarditis.

Myocarditis har ofte ingen symptomer. De fleste mennesker kommer sig og aldrig selv ved, at de havde det.

Hvis du har symptomer, kan de omfatte en eller flere af disse