nærsynethed: hyperopic skift efter operationen – emne oversigt

De fleste mennesker, der har radial keratotomi (RK) kirurgi efterhånden blevet mere fremsynet i mindst 8 til 10 år efter operationen. Dette kaldes den hyperopic skift. Det er ikke klart, hvad der forårsager skiftet. Det er heller ikke klart, hvor lang tid det kan vare eller hvor slemt det vil få.

Mennesker, der er stadig lidt nærsynet efter kirurgi (undercorrected) kan opleve, at deres afstand vision langsomt forbedrer som hyperopic skift sker; Folk yngre end 40, kan ikke mærke skiftet. Det er fordi deres øjne kan tilpasse sig til ændringen; Folk omkring 40 år, kan få presbyopi hurtigere som følge af den hyperopic skift. De kan have behov læsebriller.

Dagens lærerne gøre fuld brug af computere, interaktive whiteboards, digitale enheder og endda 3D-teknologi til at forbedre læringsmiljøet. Fyrre procent af lærerne bruger computere til undervisning, og mindst en computer er i 97% af alle klasseværelser. Der tilføjer op til en masse skærmen tid til børn, der også ser tv eller spiller på computeren derhjemme. Men er det skadeligt for et barns vision; Forældre er bekymrede. Næsten en tredjedel siger, at de er bekymret for, at computere og håndholdte elektronik …