nakkeproblemer og skader forebyggelse

For at undgå nakke smerter forårsaget af kropsholdning eller krop mekanik

Andre tips til forebyggelse

Undgå ludende eller et hoved frem kropsholdning. Sid lige i din stol med dine nedre ryg understøttes, fødderne fladt på gulvet og skuldre afslappet. Må ikke sidde i lange perioder uden at komme op eller skifter stilling. Tag korte pauser, flere gange i timen til at strække dine nakkemuskler; Hvis du arbejder på en computer, justere skærmen, så den øverste del af skærmen er i øjenhøjde. Brug en konceptholder, der sætter dit arbejde på samme niveau som skærmen. For mere information, Office ergonomi; Hvis du bruger telefonen meget, bruge et headset eller højttaler. Må ikke vugge telefonen på din skulder; Juster sædet i din bil til en mere oprejst position, der understøtter dit hoved og lænd. Sørg for at du ikke er ved at nå til rattet under kørslen. Dine arme skal være i en lidt bøjet, behagelig position; Brug korrekt løfteteknik. Løft med dine knæ, ikke din ryg; Sørg børn og teenagere bruger skoletasker og rygsække korrekt.

Brug en pude, der holder din hals lige. Særlig nakkestøtte puder kaldes livmoderhalsen puder eller ruller kan lindre nakke stress. Du kan også folde et håndklæde på langs i en pude, der er 4 i (10 cm) bred, pak det rundt om halsen, og pin det på plads for god støtte.; Må ikke sove på maven med halsen vredet eller bøjet; Hvis du læser i sengen, afstive bogen, så du ikke bruger dine arme til at holde det op og bøje nakken fremad. Overvej at bruge en kileformet pude til at støtte dine arme og holde din nakke i en neutral position.

Hvis stress er at tilføje til din nakkesmerter, øve afspændingsøvelser. Overvej at få en massage. For mere information, Stress Management; Styrke og beskytte din nakke ved at gøre hals øvelser én gang dagligt; Bo på en sund kropsvægt.