Nat rædsler symptomer

Sleep Disorder Trends

Ud over episoder med intens gråd og frygt under søvn, med besvær vågne barnet, kan symptomer på natten rædsler også

Du vågner op midt om natten og kan ikke falde i søvn igen; Uanset om du drak en kop kaffe for mange tidligere, eller du har fået en masse på dit sind, er det tid til at afgøre, om at komme op eller blive i sengen; Kom ud af sengen giver mening på et tidspunkt. Vende og dreje uendeligt kommer ikke til at hjælpe; Hvis du får op, selv om, du er ikke at give op for natten. Du har stadig brug hvile. Så dit mål bør være at komme tilbage til at sove så hurtigt som muligt; Nogle aktiviteter hjælpe med dette. Andre sætter …

Den typiske nat terror episode begynder normalt ca. 90 minutter efter at være faldet i søvn. Barnet sidder op i sengen og skriger, som udkommer vågen, men er forvirret, desorienteret, og ikke reagerer på stimuli. Selvom barnet synes at være vågen, har barnet ikke ud til at være opmærksomme på forældrenes tilstedeværelse og normalt ikke snakke. Barnet kan thrash rundt i sengen og reagerer ikke på betryggende af forældrene.

De fleste episoder vare en til to minutter, men de kan vare op til 30 minutter, inden barnet slapper af og vender tilbage til normal søvn.

Hvis barnet ikke vække under en nat terror, må kun små stykker af episoden erindres. Normalt har barnet ikke huske episoden, når man vågner om morgenen.

KILDE: Night Terrors Symptomer fra

Takykardi (øget hjertefrekvens, Takypnø (øget vejrtrækning, svedtendens eller rødmen