nattetid potte uddannelse og sengevædning

Hvis dit barn var helt døgn uddannet som 2-årig, men er stadig iført træningsbukser i seng i en alder af fire, er du ikke alene. Gæst forældrerollen ekspert Laura Jana, MD, forklarer, at natlig enuresis (befugtning) er meget forskellig fra dagtimerne pottetræning. Mens de fleste børn er dage trænet af alder tre, hver femte af alle 5-årige stadig væder sengen om natten.

Hvorfor? Kom dit barns blære til at holde urinen i så lang tid – og vække ham, når han har brug for at gå – er et spørgsmål om tid, og udvikling af denne evne varierer meget med hvert barn.

Hvad kan du gøre for at hjælpe?

Husk, at alle disse bestræbelser ikke kan være nok, hvis dit barns krop bare ikke er klar til at “holde det”, der længe endnu. Hvis du kæmper med et barns sengevædning godt forbi alderen 5, kan det være på grund af genetik – sengevædning tendens til at køre i familier. Det kan også være på grund af underliggende sundhedsmæssige problemer som diabetes eller blære problemer (selvom disse er sjældne).

At vide, hvornår til stjerne; Håndtering ulykke; Opmuntrende cleanlines; Traveling mens uddannelse

Indtil natlig befugtning stopper, holde en madras dækning på dit barns seng, og gør dit bedste for at hjælpe med at holde dem fra at føle skam og forlegenhed, siger Jana.

En mor har haft nat potte uddannelse succes med hendes 5-årige, men kæmper stadig med sine ældre to børn, som er 7 og 9 år. Hun har prøvet vibrerende undertøj, begrænser drikkevarer, og vække dem med bestemte intervaller, men intet synes at hjælpe.

Hvilke teknikker og strategier har arbejdet for at hjælpe dit barn med nattetid potte uddannelse? Del dine tips og forslag med fællesskabet.

Deltag denne diskussion i Parenting Fællesskab.

Laura Jana, MD, er en dygtig forældre rådgiver og børns sundhed fortaler, en stolt mor til tre, og en Omaha-baserede børnelæge. Mere