naturlig sex boostere: kan du rev ​​din libido?

Det sker for næsten alle: dit sexliv ebbe og flod. Din alder, helbred, og hvordan du føler dig om dit forhold kan alle have en effekt.

“Før du prøver en urt eller et supplement, tænke over, hvad du kan tilføje eller trække fra dit liv: motion, vægttab, behandling af en tilstand, eller ændre en medicin. Disse kan alle bidrage, “siger Adriane Fugh-Berman, MD, lektor i farmakologi ved Georgetown University.

Det meste af opmærksomheden om sex og kosttilskud fokuserer på mænd. Men hvad der kan arbejde for en mand ikke nødvendigvis arbejde for en kvinde, siger Fugh-Berman. Begge køn har muligheder.

Jern: Hvis du er lav i jern, kan det dæmpe din libido. Dette omfatter lyst, ophidselse, smøring, og evne til at få orgasme.

I en undersøgelse, kvinder bemærket forbedringer efter de tog jern til at korrigere en manko på dette næringsstof.

For meget jern er dårligt for dig. Mere end 20 milligram jern om dagen kan forårsage forstoppelse og andre former for maveproblemer. Mere end 60 milligram på en gang kan være livstruende.

Tribulus terrestri; er en frugt-producerende Middelhavsområdet plante, der er dækket med pigge. Det er også kaldet punktering vin.

Folk bruger frugten, blad, eller roden af ​​Tribulus anlæg som medicin. Nogle formuleringer omfatter også andre ingredienser.

I en lille undersøgelse, kvinder med lav seksuel lyst lidelse tog 7,5 milligram af Tribulus terrestris hver dag i 4 uger. De sagde, de gjorde bedre med deres ønske, ophidselse, smøring, orgasme, og tilfredshed, og de havde færre smerter under sex.

Maca, også kendt som peruvianske ginseng, er en South rodfrugter. Hvis du tager et antidepressivt, der gør du mister din sexlyst, kan maca hjælpe, ifølge en lille undersøgelse.

“Fordi det er en fødevare, er det nok sikkert at prøve,” siger Fugh-Berman. Men hun anbefaler du springe det, hvis du har en østrogen-følsom cancer eller tilstand, fordi det kunne hæve din østrogen niveauer. Hvis du har seksuelle bivirkninger fra antidepressiva eller anden medicin, så spørg din læge, hvis du kan ændre din medicin, før du slår til et tillæg.

Jeg bruger kupon; Jeg køber butikken mærke; I butikken i discountbutik; Jeg tager ikke vitaminer eller kosttilskud