naturlig smertelindring: tillæg for kroniske smerter

Du vil have din smerte til at stoppe. Nogle naturlige kosttilskud kan hjælpe. Men først, skal du vide, hvad problemet er.

Den bedste ting at gøre, er at tjekke med din læge. Beskriv, hvad du føler, når det sker, og hvor længe det har stået på.

Når du ved hvad årsagen er, kan du kigge ind i alle ting, der ville hjælpe, hvilket kan omfatte fysisk terapi, motion, og kost ændringer, samt kosttilskud.

Tjek hvilke kosttilskud er godt for hvilke former for smerter. Spørg din læge, hvad er OK for dig at prøve. Nogle kan påvirke dit helbred eller medicin, som du tager.

Gurkemeje er en rod, der er en del af ingefær familien. Det kantsten betændelse, siger Eva Selhub, MD, en klinisk lektor ved Massachusetts General Hospital og forfatter til dit helbred Destiny.

Du kan lave mad med denne mørke gule krydderi eller gøre te med det. Eller tage det i kapselform op til 1-2 gram om dagen.

Djævleklo rod er en urt, der kan lette lændesmerter og fælles gigt ubehag. Man kan tage nok til at få 30-100 mg af den aktive forbindelse, harpagoside, per dag. Hvis du har en følsom mave, stick med en lav dosis, eller du kan få en mild mavepine.

Capsicum / capsaicin kommer fra chili peber. En hudcreme med 0,25% -0,75% capsaicin kan dulme dine rygsmerter. Anvend det direkte til det område, der gør ondt. Supplement piller kan også hjælpe med diarré og kramper.

Comfrey. Hvis du har nedre eller øvre rygsmerter, kan du prøve en hudcreme lavet med kulsukker ekstrakt. Brug den tre gange om dagen. Comfrey kan skade din lever, hvis du tager det gennem munden, så drikker ikke Comfrey te.

Glucosamin e kan hjælpe med ledsmerter. Chondroitin, som ofte sælges med glucosamin, kan lette smerter og give dig bedre fælles bevægelse. De er en del af det, der gør op brusk i kroppen.

Mange mennesker, der tager glucosamin og chondroitin kombinere det med aspirin eller andre behandlinger. Så det er svært at sige, der er effektiv.

Giv det tid. Det kan tage op til 4 måneder for at se en forbedring.

Walgreens vil donere 1% af de deltagende salget produkt detail gennem 12/31/17 til Vitamin Angels.