non-Hodgkins lymfom forberede din udnævnelse

Lav en aftale med din familie læge eller en praktiserende læge, hvis du har nogen tegn eller symptomer, der bekymrer dig. Hvis din læge har mistanke om du har non-Hodgkins lymfom, kan du blive henvist til en læge, der har specialiseret sig i sygdomme, der påvirker blodlegemer (hematologist).

Fordi udnævnelser kan være kort, og fordi der er ofte en masse jord til at dække, er det en god ide at være godt forberedt. Her er nogle oplysninger for at hjælpe dig med at blive klar, og hvad de kan forvente fra din læge.

Din tid med din læge er begrænset, så forbereder en liste af spørgsmål kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid sammen. Liste dine spørgsmål fra vigtigst for mindst vigtigt i tilfælde tiden løber ud. For ikke-Hodgkins lymfom, at nogle grundlæggende spørgsmål at spørge din læge

Ud over de spørgsmål, du har forberedt at spørge din læge, tøv ikke med at stille yderligere spørgsmål, som de kommer op i løbet af din ansættelse.

Hvad du kan gøre

Hvad de kan forvente fra din læge

Din læge vil sandsynligvis spørge dig en række spørgsmål. Være klar til at besvare dem, kan give mere tid til at omfatte andre punkter, du ønsker at løse. Din læge kan bede