nondrug behandlinger for depression: samtaleterapi, støttegrupper, tms, og mere

Depression Trends

Mange ting kan hjælpe med at lette din depression, og de er ikke alle stoffer. Medicin kan være en del af din plan, eller hvis din depression er mild, kan du opleve, at du får nok fritagelse terapi og livsstilsændringer.

Serotonin virker som en neurotransmitter, en type kemikalie, som hjælper relæ signaler fra et område af hjernen til en anden. Selvom serotonin er fremstillet i hjernen, hvor den udfører sine primære funktioner, er omkring 90% af vores serotonin leveringsstedet i fordøjelseskanalen og i blodplader.

Regelmæssig motion – den slags, der øger din puls – er god medicin, herunder depression.

“Det øger strømmen af ​​blod til hjernen, og det kan fremme produktion af visse kemikalier i hjernen som et antidepressivt gør,” siger Andrew Leuchter, MD, en psykiatri professor ved UCLA David Geffen School of Medicine.

Du kan gøre enhver aktivitet. Og det kan være så intens, eller let, som du vil. I en undersøgelse, en rask halv times gåtur, 5 dage om ugen, var en stor hjælp for mennesker med mild til moderat depression. Det er fint at gøre mere end det.

Hvis din depression er mere alvorlig, at være aktiv er stadig en god idé, selvom du kan have brug for andre behandlinger, også.

Depression kan holde dig vågen, og en mangel på søvn kan gøre dig deprimeret. Hvis du ikke får god hvile, fortæl din læge. Du skal muligvis test for at se, om et andet problem, såsom søvnapnø, er årsagen.

Simple ændringer kan høste fordele.

For eksempel, ikke læse, se tv, bruge din computer, eller arbejde i sengen. “Den sidste ting du ønsker, er at engagere sig i en aktivitet, når du burde være i søvn,” siger Amit Etkin, MD, ph.d., en psykiater og neurolog ved Stanford University.

Prøv disse trin

Det kan gøre en stor forskel. Du vil møde mennesker, der går gennem de samme ting, du er.

“De kan hjælpe du føler at du ikke er alene, som er en virkelig vigtig del af [behandling],” siger Etkin.

Hver gruppe er forskellige, så du kan få brug for at prøve flere, før du finder en du kan lide. Før du tilmelder dig, så spørg om sit fokus, hvad en typisk møde er ligesom, og lederens uddannelse og tilgang.

s ny e-mail-serien om at diagnosticere, behandle og leve med binge eating disorder