normal udflåd – emne oversigt

Kvinders sundhed Trends

En udflåd er fælles for de fleste kvinder. Udledning kan være mere iøjnefaldende under midten af ​​menstruationscyklus (ægløsning). Nogle kvinder endda finde det nødvendigt at bære en pude eller trusseindlæg på grund af mængden af ​​decharge.

Af Laura NathanDoubting din diagnose? Læs videre for at finde ud af, hvad du måske reall; have; Nogle gange selv de bedste læger glip af mærket: Omkring 40 procent af al; fejl, som M.D.s gør er fejldiagnoser, siger National Patient Safet; Fundament. Det er fordi mange lidelser har lignende symptomer eller kan b; opdages kun med test, at din læge kan overveje unødvendig, hvis han “; sikker i sin dom. Hvis du er i den besked om ofte forvirre; betingelser, selv om, kan du spørge den rigtige …

En ændring i din normale udflåd kan være et symptom på en vaginal infektion.

Teenage piger kan have en stor mængde af en vandig udledning forårsaget af høje hormon niveauer i løbet af teenage år, eller ved at tage p-piller.

Lugter ikke dårligt; Ikke er ledsaget af smerte, kløe, brændende, eller rødme; Varierer med alderen, menstruationscyklus, graviditet, og brug af p-piller.