novantron behandling for ms: anvendelser, bivirkninger, og mere

Novantron er et stof, der virker ved at undertrykke immunsystemet til at mindske sin angreb på myelinskeden, der omgiver nerver. Det kan bremse stigninger i handicap og reducere tilbagefald sats i mennesker med forværrede former for recidiverende-remitterende, progressiv-recidiverende og sekundær-progressiv MS.

Hvis du har progressiv recidiverende dissemineret sklerose (PRMS), har du forskellige angreb af symptomer, kaldet tilbagefald. Du kan eller ikke helt komme sig efter disse nødblus. Mellem tilbagefald, sygdommen fortsat forværres langsomt; PRMS er den mindst almindelige type af multipel sklerose. Det påvirker omkring 5% af mennesker med den betingelse; Du må ikke være i stand til at vende sygdommen, men der er behandlinger, der kan lette dine symptomer og gøre dine tilbagefald mindre alvorlige og sker sjældnere.

Novantron indgives direkte i en vene gennem en intravenøs (IV) drop. Behandlingen kan foregå på et behandlingscenter hver tredje måned.

Før novantron behandlingen påbegyndes, vil følgende prøver gives

Før du starter novantron, fortælle din læge, hvis du har nogen af ​​følgende betingelser

Din neurolog vil diskutere de potentielle fordele og risici ved novantron med dig og din familie. Hvis du har problemer eller spørgsmål, drøfte dem med din læge.

* Patienter, der har eller har haft hjertesygdom eller kræft behandling bør ikke tage novantron. Alvorlig side påvirker kan medføre. Din læge bør grundigt kontrollere for advarselstegn, før du begynder din behandling med novantron.

Plan om at være på behandlingscentret omkring to timer at få novantron. I denne periode vil du blive givet stoffet gennem en IV drop. Bær behageligt, varmt tøj.

Din sygeplejerske vil kontrollere dit blodtryk, puls og vægt før behandling og vil gennemgå dine forbehandling testresultater.

Bring noget at besætte din tid, såsom en bog.